Огнєвіч показала тернистий шлях на сцені: знайшла нову любов та стала впевненою – Задворний не вірить очам

Українська співачка та досі холостячка Злата Огнєвіч власним прикладом доводить, що для досягнення успіху в улюбленій справі лишень таланту початківцю може не вистачити.

Знаменитості з українського шоу-бізнесу вже не раз доводили, що вміння співати, танцювати, грати на музичних інструментах чи професійно вести шоу, тобто бути гуру своєї справи дуже важливо, утім, не завжди тільки таланту вистачає для досягнення омріяної мети.

У сучасних реаліях цінується вміння бути цілеспрямованим, підійматися з колін при невдачі та вірити у свої сили, коли здається, що все втрачено, а успіху й визнання отримати в улюбленій сфері діяльності не вдасться.

Чоловіки Злати Огнєвіч
Огнєвіч показала тернистий шлях на сцені

Українська співачка Злата Огнєвіч новим опублікованим відео вирішила власним прикладом показати, як важливо вміти не опускати руки. В ньому бачимо архівні кадри артистки зі сцени, де вона тільки завойовувала любов публіки, а тепер навчилася любити себе, хвалити себе та доводити жінкам, як це важливо. Розповіла, що її шлях видався тернистим, з помилками, які привели майбутню зірку до такої популярності:

“Мій шлях. Тернистий, з помилками, але мій!”.

Новий трек виконавиці “Полюбила” став для Огнєвіч та інших українських жінок, які нині не мають своєї другої половинки символом необхідності любити себе, приймати себе, вміння робити своє “я” щасливою, а вже потім при цьому вас настигне ваша доля.

Після участі в проєкті “Холостячка” Злата Огнєвіч дозволила відкритися українським глядачам, дозволила розповісти свою історію життя та невдалий досвід в стосунках. В результаті героїня романтичного реаліті-шоу стала ближчою до публіки, отримавши ще більшу кількість прихильників. Вона так сподівалася зустріти того самого, однак переможець шоу Андрій Задворний приніс артистці лише біль та розчарування.

Наразі зірка з головою поринула в кар’єру, показує, що любить себе та щаслива, що може надихати інших жінок не опускати руки та рухатися до кінця. Проте нового чоловіка виконавиці зустріти так і не вдалося.

Схожі статті

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?