Гросу показала дитину, яка дуже на неї схожа: хлопчик вчить 5 мов та знає багато віршиків – “Тут 2-3 рочки”

Українська співачка Аліна Гросу поділилася архівними кадрами свого молодшого брата з 2019 року та розповіла про те, як батьки займаються розвитком хлопчика.

Так, артистка новим архівним відео замилувала користувачів соціальної мережі Instagram, в якому показала братика у віці 2-3 років. Варто зазначити, що вся родина зірки докладає чимало зусиль в розвиток хлопчика, оскільки молодший брат Аліни Михайло вчить 5 мов, але свою рідну українську знає найкраще.

Аліна Гросу показала, як закриває тушонку
Гросу показала дитину, яка дуже на неї схожа

Співачка розповіла, що переглядаючи дане відео, їй хотілося, щоб нашою мовою було більше дитячих віршиків, особливо хлопчика цікавила іменна тематика та вірші про ведмедиків:

“Це відео ще від 19 року. Хотілося, щоб нашою мовою було набагато більше віршиків, особливо нас цікавили тоді іменні або про ведмедиків. Шкода, що не знайшли.. Братику тут 2-3 рочки. Малий вчить 5 мов, але українську знає найкраще”.

Гросу показала дитину, яка дуже на неї схожа

Цього літа брату Аліни Гросу Михайлу виповнилося вже 6 років. Вся сім’я артистки проживає в Україні, а от сама знаменитість нині перебуває в США, аби удосконалювати навички акторської майстерності.

Нагадаємо, що після початку повномасштабного вторгнення героїня нашого матеріалу довго не хотіла публічно коментувати закінчення стосунків з російським актором Романом Полянським. А в коментарях під одним зі своїх дописів взагалі натякнула, що наразі в її житті з’явився новий чоловік, утім, відкрито про це розповісти ще не наважилася.

На обговорення підписників, що вона досі може спілкуватися з Романом Полянським Гросу відповіла, що вважає це “таким собі досьє”, а тому, імовірніше за все, їхні шляхи вже точно не перетинаються.

Схожі статті

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.