Після новини про розлучення з Джанабаєвою Меладзе відгуляв весілля в Грузії: наречену любить всім серцем

Знаменитий російський виконавець Валерій Меладзе відгуляв розкішне весілля в Грузії. Хто була нареченою і ким їй доводиться зірка? Детальніше в нашій статті.

Після 24 лютого в мережі неодноразово з’являлися чутки про нібито розлучення Валерія Меладзе та Альбіни Джанабаєвої, з якою він виховує трьох дітей. Втім, жодного разу ці плітки не отримали підтвердження.

Співачка продовжує залишатися в російській федерації, тоді як Валерій Шотайович постійно змінює своє місцеположення.

Валерій Меладзе відгуляв весілля в Грузії

Валерій Меладзе хоче розлучитися з дружиною Альбіною
Валерій Меладзе відгуляв весілля в Грузії

Однак, нещодавно артист засвітився в Грузії. Ба більше, він виступав на весіллі, і на торжестві зовсім не чужої людини. Справа в тому, що його дочка знову вийшла заміж. Мова йде про старшу спадкоємицю від першого шлюбу Інгу. За інформацією ЗМІ, весільна церемонія відбулася в Грузії.

Першим чоловіком Інги був марокканський журналіст Норі Вергізе. Вони разом були учнями англійської школи та студентами Оксфордського університету. 4 роки тому пара вирішила розлучитися, але колишнє подружжя змогло зберегти дружні стосунки. Давнє знайомство відіграла велику роль у цій історії.

Наречена була одягнена в скромну білу сукню класичного крою з яскравим поясом. Наречений вибрав чорний костюм-двійку. Повідомляється, що гостей на весіллі розважав сам зірковий батько і всі танцювали під його хіт – “Самба білого метелика”.

Валерій Меладзе відгуляв весілля в Грузії

Примітно, що Альбіни на весіллі видно не було, і це не дивно, адже Ірина ніколи навіть особисто не розмовляла з жінкою, яка розбила її сім’ю. Так, жінка неодноразово розповідала, що їм доводилося поспілкуватися лише раз, коли вона ще не знала про зради чоловіка, що вже казати про позашлюбну дитину, яку виховувала на той момент Джанабаєва. Діти тривалий час не могли пробачити батька, і хоча з ним спілкування налагодили, з його дружиною знайомитися не стали і досі її уникають. В родині досі панує атмосфера конфлікту. Але в той самий час усі діти між собою дружать.

Тому було очікувано, що Інга не покличе Джанабаєву на своє весілля, а Валерій не стане брати її як плюс один.

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.