Започаткувала тренд, який “злизала” Таня Ліберман: Наталка Могилевська у 90-х носила міні і червону помаду

Співачка Наталія Могилевська оприлюднила рідкісне фото, на якому постала у дуже незвичайному для себе образі. Знімок був зроблений у далеких 90-х роках.

Популярна українська співачка Наталія Могилевська останнім часом активно веде соціальні мережі, де докладно розповідає про своє творче та особисте життя. Так, напередодні знаменитість поділилася рідкісним ретро-знімком, який, зважаючи на все, був зроблений у далеких 90-х. У кадрі ще молода артистка постала в ефектному чорному міні облягаючого силуету, яке було доповнене жакетом і стильним капелюхом з широкими полями. Завершенням образу стали масивні сережки з камінням та макіяж із яскравою червоною помадою неймовірно популярною в ті роки.

Наталія Могилевська показала, як виглядала в 90-х роках
Наталія Могилевська показала, як виглядала в 90-х роках

Такий самий відтінок пізніше фарбувала губи зовсім ще юна Таня Ліберман, яка пізніше придумає собі звучний псевдонім і стане відома під ім’ям Тіна Кароль.

Зазначимо, що в далеких 90-х багато українських артистів часто з’являлися на сцені в екстравагантних міні і з дуже яскравим макіяжем і Наталя Могилевська не була винятком. Це сьогодні вона з’являється на сцені в елегантному вбранні і з вельми стриманим макіяжем у нюдових відтінках.

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська

Нагадаємо, що за останні два роки у житті артистки відбулися кардинальні зміни. На початку війни Наталя нарешті зустріла чоловіка, з яким готова прожити до кінця своїх днів і виховувати двох прийомних дітей. Про те, що в сім’ї з’явилося дві дівчинки 12 та 4 років стало відомо у 2024 році. До цього Могилевська разом із своїм чоловіком ретельно приховували цей факт. Пізніше артистка оприлюднила фото і зізналася, що нарешті стала мамою.

Як змінилася Могилевська після того, як знайшла своє справжне покликання
Як змінилася Могилевська після того, як знайшла своє справжне покликання

А нещодавно співачка записала кліп, у якому знялися всі члени її великої родини – чоловік Валентин та дочки Мішель та Софія. Ролик справив на шанувальників незабутнє враження і викликав бурю позитивних емоцій.

Схожі статті

Знайшов любов всього життя в другій її половині: що відомо про молоду дружину Олександра Пономарьова?

Олександр Пономарьов витратив багато часу на пошук свого реального кохання, але врешті-решт його знайшов. Вона — не співачка, не модель, і завжди поруч.

Дві “проблеми”: поки Камінська, Трінчер та MamaRika мріяли збільшити свої “персики”, Доротюк їх зменшувала

Збільшити свої принади на 1-2 розміри хотіли б немало жінок. Дехто, як Слава Камінська та Анна Трінчер, наважуються на такий крок. Але в Аліни Доротюк бажання було протилежним.

24-річна дружина Володимира Остапчука Катя Полтавська пояснила, чому їй подобається грубити людям: “Я хамка”

В мережі чимало людей негативно відгукуються про молоду дружину Володимира Остапчука. З такою оцінкою багато людей не погоджуються. Але невже вона є справедливою?

Розлучення з Налчаджиоглу всім їм пішло на користь: як виглядають зараз усі 3 дружини турецького бізнесмена

Усі дружини турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу швидко оговталися від розлучення і почали жити своє нове щасливе життя. Як змінилися Лілія Реус та Анастасія Фоксі?

Молода Надя та старий Міша: 13-річна фанатка чесно розповіла, що думає про пару Дорофєєвої та Кацуріна

Чи вважаєте ви Надю Дорофєєву та Мішу Кацуріна ідеальною парою? Юна фанатка щиро та чесно розповіла все, що думає про кожного з них. Надя та Міша не стримали емоцій.

“Будучи за кордоном”: Марія Яремчук поділилася зізнанням про життя вдалині від Батьківщини – не відпускає

Не так давно Марія Яремчук представила фільм про свого батька Назарія Яремчука, який нині транслюється у кінотеатрах. У зв'язку з цим зірка поділилася зізнанням про життя вдалині від Батьківщини.