Комаровський показав, як виглядають його спадкоємці: онук – його копія, а онучка схожа на Лесю Нікітюк

Знаменитий український шоумен Євген Комаровський вперше показав, як виглядають його онуки. Зірковий дідусь постав на тлі свого саду разом зі спадкоємцями.

Євген Комаровський — один з тих зірок, які за тривалу телевізійну кар’єру, що будувалася десятиліттями, настільки зблизився зі своїми глядачами, що сприймається ними як давно знайомий друг або родич. Усі його оновлення в соціальних мережах публіка сприймає з великим позитивом. Що вже казати про якісь ексклюзивні матеріали, адже попри свою відкритість до людей Євген захищає своє приватне життя від зайвої уваги.

Євген Комаровський вперше показав, як виглядають його спадкоємці

Євгеній Комаровський відкрив доступ до свого курсу, заради майбутнього покоління
Євген Комаровський вперше показав, як виглядають його спадкоємці

Свого часу пан Євген виховав разом з дружиною двох синів – Дмитра та Андрія, у яких вже свої сім’ї. Ті в свою чергу вже встигли подарувати батькам онуків.

“Старший син Дмитро – досить успішний айтішник. А молодший син Андрій отримав юридичну та економічну освіту, працює разом зі мною”, – зізнався якось зірка.

У 61-річного кандидата медичних наук аж троє онуків. Про популярність свого дідуся вони прекрасно знають. Зірка якось розповів, що коли їх іноді запитують сторонні люди: “Це ваш дідусь Комаровський?”, ті гордо відповідають, що”їх”.

Нещодавно чоловік вирішив показати публіці, як насправді виглядають його маленькі спадкоємці, а тому оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжий кадр. На ньому він постав на тлі саду.

За спиною доктора розкішна яблуня зі стиглими плодами, а в його руках двоє собак. По ліве плече постала його онучка, яка неймовірно схожа на Лесю Нікітюк за невідомих причин, а справа його онук, який може похизуватися неймовірною схожістю на зіркового дідуся.

Примітно, що Євген Комаровський дещо почервонів, коли робився даний кадр, але тим не менш він вийшов неймовірно якісний, атмосферний та гармонійний. Це велике щастя мати дідуся, який піклується про своїх онуків та може їх чомусь навчити, і не менш велике щастя мати можливість зберегти подібну пам’ять про нього.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.