Як виглядає молдавська бабуся Дана Балана, якій 91 рік: ошатна літня жінка в бусах і сукні (ФОТО)

Дан Балан по праву може вважати себе дуже щасливою людиною, адже його бабуся досі може приймати його у себе в гостях та тішити своєю турботою.

Після того, як Дан Балан отримав світову відомість він набагато серйозніше став ставитися до свого приватного життя. Виконавець не показує зайвий раз своїх рідних, не відповідає на провокаційні питання журналістів, не демонструє своїх багатства і захищає близьких.

Чоловік з дитинства знайомий з шоу-бізнесом та звичками публіки, і тим не менш відчуває себе комфортніше, коли тримає все в секреті.

Дан Балан показав, як виглядає його бабуся з Молдови

Мама Дана Балана показала бабусю молдавського мачо
Дан Балан показав, як виглядає його бабуся з Молдови 

Його матір Людмила також присвятила своє життя телебаченню. Зірка активно виступає та виконує роль ведучої. Втім, зі своїми шанувальниками вона набагато відкритіша. Зокрема, вона регулярно знайомить користувачів мережі зі своєю матір’ю.

Так, бабуся Дана Балана дожила до неймовірного віку, і похизуватися таким досягненням може далеко не кожна людина. Жінка з’являється у публікаціях Людмили на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram регулярно. Для фотографії вона обирає прості, але яскраві речі: від різнокольорових светрів до сорочки з бусами.

Наприклад, нещодавно мама Дана Балана привітала його бабусю з днем народження. У кадрі жінка постала з хорошим настроєм та своїм незмінним шармом.

Нагадуємо, що Дан Балан народився у доволі інтелігентний сім’ї. Він є старшим сином молдавського дипломата. У зв’язку з роботою голови родини був вимушений багато подорожувати та жити у різних країнах. Втім, це лише пішло на користь молдавському мачо.

За офіційною версією, співак жодного разу не був одруженим, але в мережі з’являється інша інформація, згідно якої у артиста була кохана жінка, яка народила йому сина. Якщо це правда, то спадкоємцю артиста має бути приблизно 18 років.

Рідна сестра Дана давно обзавелася сім’єю та народила дітей. Чоловік обожнює племінників і багато часу проводить разом з ними. Втім, Санда також не надто активна в соцмережах.

Схожі статті

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?