34-річна Ксенія Мішина вперше розповіла про дочку та публічно показала маленьку принцесу: “Вся в бантиках”

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина заінтригувала мережу зізнаннями про донечку. Чи збирається знаменитість народжувати ще одну дитину?

Увесь період свого материнства Ксенія Мішина виховувала сина сама. Батько хлопчика припинив бути частиною сім’ї ще до того, як дитина народилася. І артистка неодноразово говорила про те, що ані краплі про це не шкодує.

Ксенія намагається виховувати свого спадкоємця згідно своїх принципів та поглядів. Зокрема вона прививає йому любов до здорового образу життя, позитивне ставлення до світу, тощо.

Також акторка якось розповідала, що максимально намагається уникнути будь-яких психологічних травм, але розуміє, що насправді це все одно станеться, і вона лише може направити свою дитину у таких ситуаціях та порадити звернутися до психолога.

Ксенія Мішина вперше розповіла про дочку

Ксенія Мішина потрапила до лікарні
Ксенія Мішина вперше розповіла про дочку

А зараз Ксенія Мішина самотня. Її стосунки з Олександром Еллертом завершилися 2 роки тому і з тих пір акторка не повідомляла про нові романи, а втім, вона вже завзято натякає на майбутнє поповнення в сім’ї.

Так, нещодавно акторка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже фото з маленькою дівчинкою, а в дописі зізналася, що хотіла б мати донечку і вже баче себе матір’ю принцеси.

Ксенія Мішина вперше розповіла про дочку

“Хочу доньку. Уявляєте, яка принцеса в мене буде? Уся в бантиках!”

Не варто і казати, що шанувальники були б шалено раді дізнатися подібну новину з вуст Ксенії, особливо якщо зважати на той факт, що вона не надто активно намагається налагодити особисте життя і взагалі здебільшого зосереджена на кар’єрі.

Нагадуємо, що декілька місяців тому Ксенія Мішина дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповіла про батька Платона, який раптом вирішив познайомитися з сином. Сталося це після 24 лютого.

З’ясувалося, що у Платона є братик та сестричка. Дитина поспілкувалася з татом, але пізніше самостійно прийняла рішення про те, що не хоче продовжувати це знайомство. Ксенія наполягала на тому, що вона ніяким чином не впливала на Платона у цьому плані. А також на заявила, що інтерес чоловіка був спрямований здебільшого на неї, і вони з сином це помітили обидва. І це при тому, що він одружений.

Схожі статті

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.