Більше не самотня: співачка Злата Огнєвіч похизувалася букетом та заінтригувала звісткою про нове кохання

"Холостячка" Злата Огнєвич заінтригувала шанувальників новиною про нове кохання. Схоже співачка готова попрощатися зі своїм статусом самотньої жінки.

Популярна українська співачка Злата Огнєвіч натякнула на нові відносини. У своєму Instagram жінка продовжує інтригувати підписників. Вже декілька дописів виконавиці розповідають про новий етап її життя.

Нещодавно, Злата висла допис, який свідчить про закоханість зірки. Стильний образ – темний одяг, чорна шкіряна куртка, сонцезахисні окуляри, жінка доповнила яскравою червоною помадою. Вона повідомила, що використовує таку яскраву помаду, тільки коли закохана.

Потім, з’явився, ще один допис. На фото Злата у романтичному образі. У руках жінка тримає букет ніжних хризантем світло жовтого кольору. Під постом співачка висловила занепокоєність. Вона не розуміє, чому повинна доказувати правдивість своїх почуттів. Виконавиця вважає, що кожна особистість цілісна й лише полюбивши себе, можна полюбити іншу людину. А поділитися подробицями свого особистого життя пообіцяла, тоді, коли для цього прийде свій час.

“З любові до себе усе починається, розумієте? Ти не станеш повноцінним, якщо старанно будеш шукати половинку, щоби відчути себе цілим. Ти і так цілий, треба це просто усвідомити й прийняти. Але про іншу любов я вам якось розкажу! Коли прийде свій час на це в моєму житті”, – підписала допис співачка.

Співачка Злата Огнєвіч повідомила про нові відносини
Співачка Злата Огнєвіч повідомила про нові відносини

Підписники охоче підтримали жінку. Суспільство готове відійти від стереотипів та згодні, що своє щастя людина визначає індивідуально, а сучасні жінки, мають прийняти себе такими, які вони є. Шанувальники бажають Златі успіхів та засипають красуню Огнєвіч компліментами.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.