Як зараз виглядає 37-річна Міка Ньютон: змінила зачіску, помітно постаріла та пережила складну хворобу

Знаменита українська співачка Міка Ньютон мала блискучі перспективи в Україні, але в якийсь момент все ж таки прийняла рішення про еміграцію до Штатів.

Зірка Міки Ньютон зійшла раніше, ніж майбутня українська поп-діва стала популярною. Так, коли Тіна Кароль тільки намагалася підкорити сцену, на ній вже повним ходом володорювала маленька красуня, чиї хіти відрізнялися драматизмом та незвичайними текстами.

Окремо увагу звертала на себе зовнішність співачки: розкішне біле волосся, інфантильний образ, дуже красиве обличчя… Усе вище перераховане складалося у таку композицію, що Міці дійсно було важко залишатися в тіні, і власне, вона в ній майже ніколи не знаходилася.

Як зараз виглядає 37-річна Міка Ньютон

Міка Ньютон - справжній борець за життя
Як зараз виглядає 37-річна Міка Ньютон

Однак, усе змінюється і з часом доводиться приймати рішення, які можуть принести доволі неочікувані результати. 10 років тому Міка вирішила переїхати до Сполучених Штатів Америки. Там вона не стала зіркою музики, хоча і продовжувала створювати її.

Міка Ньютон повертається додому
Як зараз виглядає 37-річна Міка Ньютон

Дівчина сконцентрувалася на зйомках у рекламі, навчанні, особистому житті, а також своєму блозі. Катя Репяхова, маючи блог, за яким слідкує декілька сотень тисяч підписників заробляє приблизно 7 тисяч доларів на місяць. Судячи з усього, подібні заробітки знайомі і Ньютон. Адже вона зовсім не скаржиться на свої доходи за кордоном і продовжує будувати своє життя саме там.

А декілька останніх років вона активно боролася з раком яєчника, про що розповідала і на українському телебаченні. На щастя, їй вдалося перемогти, але зірка досі активно слідкує за своїм станом та кожного місяця перевіряється в диспансері.

Міка Ньютон зі своїм чоловіком
Як зараз виглядає 37-річна Міка Ньютон

Від свого довгого волосся красуня позбулася, і тепер носить світле каре. Вона помітно постаріла, втім досі виглядає фантастично, і не на свій вік.
Дітей у красуні немає і це для неї доволі болюча тема, особливо зважаючи на історію з раком.

В Україні зірка востаннє була 3 роки тому, після 24 лютого не приїжджала, але підтримувала батьківщину з-за кордону, виступаючи на сцені та звертаючись до своїх підписників.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.