Син Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва розповів про проблеми зі здоров’ям: “2 рази під ряд треба вміти”

Син знаменитої української акторки Наталії В'ячеславівни Сумської взперше за тривалий час зробив публікацію, в якій розповів про свій стан здоров'я. Усі деталі в статті.

Сим Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва В’ячеслав може похизуватися такою самою спроможністю відокремлювати особисте життя від публічного, як в його батьків. Поки його рідна тітка Ольга В’ячеславівна активно спілкується зі своїми фанатами в соціальних мережах, він дотримується моделі поведінки своєї мами.

При цьому чоловік має доволі активну професійну діяльність. Він не тільки грає у театрах, але й працює актором дубляжу, знімається у фільмах, тощо. Часто йому доводиться співпрацювати з членами своєї родини в одних і тих самих проєктах. І тим не менш, молода людина обирає менш публічний образ життя.

В’ячеслав Хостікоєв розповів про свою хворобу

Син Наталії Сумської і Анатолія Хостікоєва В'ячеслав
В’ячеслав Хостікоєв розповів про свою хворобу

Однак, відсутність активної діяльності, судячи з усього, вплинула на його бажання поспілкуватися з користувачами. Нещодавно чоловік захворів, про що стало відомо за публікації на його особистій сторінці в Instagram.

В’ячеслав оприлюднила фотографію, на якій постав, лежачи у ліжку. Він в тепло вдягнений та знаходиться під ковдрами. В ногах відпочиває кішка. Хостікоєв посміхається та грає на камеру, однак зізнається, що захворів вже вдруге. А це вдається далеко не кожному.

В’ячеслав Хостікоєв розповів про свою хворобу. Скріншот особистої сторінки зірки

Нагадуємо, що про особисте життя В’ячеслава відомо не так багато. Так само як і його батьки актор намагається зайвий раз не спілкується з журналістами на рахунок своєї родини, кохання та проблем. Але декілька років тому стало відомо, що у спадкоємця Наталії Сумської доволі спокійне романтичне життя.

В’ячеслав на той момент мав дівчину, з якою жив окремо від батьків. Про весілля та зміну статусу стосунків пари відомо не було. Тим часом його рідна сестра Дарина продовжує жити з матір’ю після проблем у власній сім’ї. Наталія розповідала, що вимушена утримувати дочку та онучку і дуже хвилюється за спадкоємицю, адже вік батьків не вічний, і рано чи пізно Дарина матиме необхідність подбати про себе.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.