Як виглядає будинок Дантеса та Кацуріної? Все у світлих тонах з просторими кімнатами – і там не один поверх

Бізнесвумен Даша Кацуріна вперше показала інтер'єр будинку, який почала облаштовувати зі співаком Володимиром Дантесом. Пара після стосунків на відстані вирішила жити разом.

Про свої нові стосунки Володимир Дантес довго не наважувався розповісти прихильникам його творчості, на відміну від своєї колишньої дружини Наді Дорофєєвої, яка відразу заявила, що зустрічається з Мішею Кацуріним. Дантесу ж знадобився час, аби пережити розлучення, відпустити минулі образи та почати нове життя.

Відомо, що бізнесвумен Даша Кацуріна з двома дітьми жила на дві країни. Вона приїздила до Володимира з Польщі в Україну, тож парочка бачилася не так часто. В жовтні цього року нова дівчина співака розповіла, що повертається додому.

Володимир Дантес і Даша Кацуріна
Як виглядає будинок Дантеса та Кацуріної?

Тепер закохані мешкають разом та навіть поділилися інтер’єром нового спільного будинку. Так, рестораторка Даша Кацуріна у своєму Telegram-каналі поширила світлини, які зробила у перші дні переїзду.

Варто зауважити, що інтер’єр будинку виконаний у світлих тонах. Сімейне гніздечко пари містить просторі кімнати, великі вікна, також наявні сходи на інший поверх.

Як виглядає будинок Дантеса та Кацуріної?

Далі Даша показала фото кухні, де вже розмістилися стіл та стільці, а також замилувала підписників світлиною спальні, де солодко спав Володимир з її 2-річним сином Іваном.

Як виглядає будинок Дантеса та Кацуріної?
Як виглядає будинок Дантеса та Кацуріної?

Помітно, що дівчина після розлучення з Мішею Кацуріним знову відчула смак жіночого щастя, радіє, що Володимир прекрасно взаємодіє з її дітьми та навіть готує їм їсти. До речі, одне з таких фото теж потрапило під приціл нашої уваги. Вранці Володимир на новій кухні варив для Івана вівсяну кашу. Схоже, що позиція Дантеса бути в суспільстві чайлдфрі не зовсім йому підходить.

Як виглядає будинок Дантеса та Кацуріної?

Схожі статті

Два брати, але несхожі в усьому, хоч і обидва красені: які вони – сини Анатолія Хостікоєва від різних жінок

Колись знаменитий актор Анатолій Хостікоєв був мрією своїх співвітчизниць. Гучні ролі дали йому можливість стати не тільки успішним актором, але й першим красенем в Україні.

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.