Влад Яма зі Сполучених Штатів Америки показав гламурне життя: в Україні не було так “рожево” (ФОТО)

Знаменитий український хореограф Влад Яма показав, чи може здивувати країна, в яку він емігрував 2 роки тому. Сполучені Штати Америки наповнені гламуром.

Знаменитий хореограф Влад Яма здавалося б мав розкішну кар’єру, а також великі перспективи на телебаченні, адже 2021-го спробував себе у ролі телеведучого і працював у прямому ефірі півроку.

За невідомих причин колектив прийняв рішення попрощатися з танцюристом, і незабаром він здивував ініціативою подорожувати Сполученими Штатами Америки під час канікул свого сина Леона, адже на все про все в них було лише 2 тижні.

Влад Яма показав гламурне життя у Сполучених Штатах Америки

Влад Яма показав своє кохання
Влад Яма показав гламурне життя у Сполучених Штатах Америки

Але як і очікувалося, незабаром хореограф заявив, що вони вирішили затриматися. 2 тижні плавно переросли у півтора місяці, після повернення родини додому вони раптом зникли з інформаційного простору. Сталося це після 24 лютого, і було не важко здогадатися, в чому причина.

Як ніяк більшість зірок розраховувала, що вже через декілька тижнів повернеться додому, і ніхто не дізнається, що вони взагалі цікави. Але минали місяці, і Влад, врешті-решт, розповів, що разом з родиною опинився в Маямі. Мовляв, виїхав абсолютно законно.

Навіть колеги здебільшого не повірили зірці, але він продовжує боротися з критикою в мережі і наголошує на тому, що серйозно допомагає батьківщині фінансово. Здебільшого український шоу-бізнес впевнений, що Влад більше не повернеться.

Він давно мріяв переїхати до Штатів, і від цієї мрії його відокремлювала кар’єра в Україні. Тепер, коли його репутація серйозно заплямована, а найближчим часом ніяких шоу не буде, в нього немає мотивації повертатися. Його особиста сторінка в соціальній мережі Instagram плавно переростає в блог про життя за кордоном. Наприклад, нещодавно Влад показав, якими бувають салони машин в американців.

Влад Яма показав гламурне життя у Сполучених Штатах Америки

Гламурні рожеві чохли можна придбати у найближчих магазинах, але Влад зізнався, що їх він дивився не для себе.

До речі, з журналістом, з яким Влад спілкувався після 24 лютого в нього серйозний конфлікт.

Схожі статті

Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат: став стрункий як тростиночка

Знаменитий український виконавець та лідер гурту ТІК Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат. Зірка став стрункий як тростиночка.

Даша Малахова показала, як змінилася зі смерті батька: не може розлучитися з прахом

Популярна українська ведуча Даша Малахова показала, як змінилася без батька. Зірка вразила зізнанням про те, як насправді пройшли усі ці дні для неї.

Між Владом Ямою і ученицями стоїть вона: хореограф розповів, як вчинила з ним дружина

Популярний український хореограф Влад Яма показав, хто стоїть між ним та його ученицями в студії та не став приховувати, як до цього відноситься його дружина.

Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Гуморист став справжнім красенем після роману з Ксенією Мішиною.

Леся Нікітюк показала, якою її бачить новий коханий Бабчук: в реальності не така, як на екрані

Леся Нікітюк показала, якою постає в реальному житті без гриму, правильно поставленого освітлення та фотошопу. Саме такою її полюбив новий обранець Бабчук.

45-річний В’ячеслав Узелков розповів про інвалідність і показав своє пенсійне: “Руки не склав”

В'ячеслав Узелков вийшов на зв'язок після усіх негараздів, які сталися з його здоров'ям, та розповів, яким стало його життя. Спортсмен також показав пенсійне посвідчення.