Ведуча “ТСН” Наталія Островська стала матірʼю вперше та показала свого новонародженого малюка (ФОТО)

Ведуча "Телевізійної служби новин" Наталія Островська стала матірʼю вперше. Зірка вийшла на зв'язок та показала свого новонародженого малюка.

Неймовірна красуня та талановита журналістка Наталія Островська приєдналася до колективу ведучих “Телевізійної служби новин” зовсім нещодавно. У студії вона з’являється з 2021-го, що насправді являється невеликим досвідом, у порівнянні з тим тим, які мають її колеги. Однак, тривалий час зірка працювала репортером, тож український глядач знайомий з нею давно.

Наталія Островська може скласти конкуренцію незмінним ведучим плюсів
Наталія Островська стала матірʼю вперше

У момент активного розвитку своєї кар’єри та процвітання в журналістиці Наталія Островська повідомила про те, що буде вимушена піти у довготривалу відпустку, яка пов’язана з її цікавим положенням. Телеведуча працювала до останнього. А пішла у декрет, маючи величезний живіт.

Наталія Островська стала матірʼю вперше

Наталія, на відміну від своїх колег по цеху, не стала приховувати своєї вагітності і одразу ж розповіла глядачам про те, що чекає на дитину. Так само вона поділилася з користувачами на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що в неї буде дівчинка. І ось цей день настав!

18-го листопада Наталія Островська оприлюднила у своєму мікроблозі декілька фотографій, які були зроблені в пологовому. Спочатку її шанувальники отримали можливість побачити бірку з даними новонародженого немовляти.

Також на фотографіях з’явилася новоспечена мама у лікарняній палаті. У дописі до публікації Наталія Островська відзначила, що пологи пройшли добре і вона за це дуже вдячна лікарям. Ба більше, заявила, що є бажання повернутися. Таким чином Островська натякнула, що імовірно не зупиниться на одній дитині.

Телеведуча виглядає дуже добре і ба більше, наче сяє від щастя. Свою дочку повністю вона поки не показує. Користувачі побачили лише крихітну ручку, але і цього для хорошого настрою цілком достатньо. А от реакцію свого чоловіка Наталія Островська, вочевидь, залишила на солодке.

Нагадуємо, що після 24 лютого героїня нашої статті не покинула територію України, а взяла участь у єдиному телемарафоні, перебуваючи у студії ледь не цілодобово.

Схожі статті

Тендітна, немов квітка півонії: Оля Цибульська примірила барбі-образ та здивувала яскравою трансформацією

Відома українська співачка Ольга Цибульська ніколи не цуралася експериментів зі своїми образами. Проте, такою ви її ще точно ніколи не бачили.

Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?

Осадча показала свого красеня-сина від депутата та розповіла, як склалося його життя: “Доросліший за мене”

Популярна українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її красень-син Ілля, який народився у шлюбі з депутатом. Як склалося життя хлопця?

Королева пластики розповіла, як почувається в буденності з найбільшими вилицями у світі: “Ні їсти, ні спати”

Популярна блогерка Анастасія Покрищук розповіла, чому наважилася на зміну свого обличчя та як змінилося її життя після експериментів із зовнішністю.

Репяхова показала першу спільну світлину з Віктором Павліком: тоді й уявити не могла, що стане його дружиною

Відома блогерка Катерина Репяхова колись навіть мріяти про зустріч з Віктором Павліком не могла. Проте зараз жінка з гордістю розповідає про те, як доля допомогла їм зблизитися.

“Без образ”: Святослав Вакарчук покинув Батьківщину та показав, де він тепер за кордоном – обрав Європу

Відомий український виконавець Святослав Вакарчук вразив новиною про виїзд за кордон. Де зірка знаходиться зараз? І чи повернеться він на батьківщину?