2-річному названому сину Тімура Мірошниченка Марселю зробили операцію: “Наш маленький герой”

Подружжя Мірошниченків показали свого сина у лікарні. Хлопчику зробили важливу операцію, проте на нього чекає ще декілька хірургічних втручань.

Ведучий 1+1 Тимур та його дружина Інна розповіли про операцію їх названого сина. Вчора хлопчику провели важливе втручання у київській дитячій лікарні Охматдит. Подружжя повідомило, що операція планова.

В Instagram Тимура та Інни з’явилися фото з лікарняної палати. Жінка попросила тримати кулаки за маленького Марка. А сама прийнялася розважати сина. Юристка катала хлопця на плечах та старалася відволікти від майбутньої процедури.

Тімур Мірошниченко з дружиною розповіли про операцію сина
Тімур Мірошниченко з дружиною розповіли про операцію сина

Інна не стала приховувати хвилювань. Перед операцією Марселю було заборонено їсти, тож малюк капризував. Мама з татком вирішили підтримати малого, тож також голодували.

Пізніше, жінка виклала відео після операції. Марк оговтався від наркозу та вередував через нову пов’язку на руці. Хлопчик намагався її зняти, а Інна лагідно його заспокоювала. Вона повідомила, що попереду у житті синочка буде ще декілька хірургічних втручань, а також подякувала за підтримку.

“Мій маленький герой”, – лагідно називає Інна сина.

Марсель проспав усю ніч. А зараз вже блукає коридорами нового корпусу лікарні. Інна відзначила, що корпус виглядає свіжо та приємно, є дитячий куточок з іграшками, а перебувати в лікарні досить комфортно. Проте, через лактозу у меню, від лікарняного харчування їм довелося відмовитися.

Тімур Мірошниченко з дружиною розповіли про операцію сина
Тімур Мірошниченко з дружиною розповіли про операцію сина

На кінець, жінка провела екскурсію палатою. Біля входу до палати стоїть умивальник та шафи, а далі можна побачити дитяче та доросле ліжко, столик та телевізор. Також є власна ванна кімната з душовою кабінкою та туалетом. Юристка повідомила, що перебування в лікарні безплатне.

Тімур Мірошниченко з дружиною розповіли про операцію сина
Тімур Мірошниченко з дружиною розповіли про операцію сина

Схожі статті

Тендітна, немов квітка півонії: Оля Цибульська примірила барбі-образ та здивувала яскравою трансформацією

Відома українська співачка Ольга Цибульська ніколи не цуралася експериментів зі своїми образами. Проте, такою ви її ще точно ніколи не бачили.

Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?

Осадча показала свого красеня-сина від депутата та розповіла, як склалося його життя: “Доросліший за мене”

Популярна українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її красень-син Ілля, який народився у шлюбі з депутатом. Як склалося життя хлопця?

Королева пластики розповіла, як почувається в буденності з найбільшими вилицями у світі: “Ні їсти, ні спати”

Популярна блогерка Анастасія Покрищук розповіла, чому наважилася на зміну свого обличчя та як змінилося її життя після експериментів із зовнішністю.

Репяхова показала першу спільну світлину з Віктором Павліком: тоді й уявити не могла, що стане його дружиною

Відома блогерка Катерина Репяхова колись навіть мріяти про зустріч з Віктором Павліком не могла. Проте зараз жінка з гордістю розповідає про те, як доля допомогла їм зблизитися.

“Без образ”: Святослав Вакарчук покинув Батьківщину та показав, де він тепер за кордоном – обрав Європу

Відомий український виконавець Святослав Вакарчук вразив новиною про виїзд за кордон. Де зірка знаходиться зараз? І чи повернеться він на батьківщину?