Доведеться переїжджати у село: Ольга Мартиновська зізналася, що люди не хочуть дивитися випуски “МастерШеф”

Невже наймасштабніше кулінарне шоу України не таке популярне, як могло здаватися? Про те, що "МастерШеф" не дивляться, заявила не стороння людина, а Ольга Мартиновська.

Українські глядачі насолоджуються проєктом “МастерШеф” уже понад 13 років. Перший епізод цього шоу з’явився на телекранах 31 серпня 2011. Цьогоріч на День Незалежності вийшов уже 14 сезон проєкту, окрім якого автори тестували ще декілька форматів для дітей, зірок та профі.

Але невже шанувальники втратили цікавість до шоу? Наприклад, після 4 епізоду на офіційній сторінці “МастерШеф” під одним з дописів було багато незадоволених коментарів. Людей вже відштовхують конкурси, які автори придумують для битви чорних. Часто вони зовсім не мають відношення до перевірки кулінарних навичок, а лише заважають готувати та демонструвати свої таланти. Через це чимало глядачів пропускають битву та дивляться тільки на результат.

Глядачі МастерШеф висловлюють невдоволення конкурсами для чорних фартухів
Глядачі МастерШеф висловлюють невдоволення конкурсами для чорних фартухів

Та загалом проєкт досі цікавий шанувальникам, чи не так? Насправді Мартиновська звернула увагу, що навіть самі учасники не дивляться “МастерШеф”. Але це Оля сказала жартома, коли вони наосліп дегустували страви аматорів у 5 епізоді. Підійшовши до страви Насті Завадської судді побачили красиву презентацію та гарно приготовлений стейк.

Страва Насті Завадської, приготована для суддів МастерШеф у 5 епізоді 14 сезону
Страва Насті Завадської, приготована для суддів МастерШеф у 5 епізоді 14 сезону

Але ягідний соус нікому не сподобався. На цій помилці судді вже неодноразово акцентували в багатьох попередніх сезонах. Тому Ольга Мартиновська й зробила висновок, що людина, яка відповідала за страву, не дивилася попередні випуски проєкту:

“Ага, значить не дивився “МастерШеф” той, хто готував. Чому ви не дивитеся, така передача хороша?” — пожартувала суддя.

Ольга Мартиновська під час дегустації страв учасників МастерШеф-14 у 5 випуску
Ольга Мартиновська під час дегустації страв учасників МастерШеф-14 у 5 випуску

Учасників, які у цей момент спостерігали за дегустацією з іншого приміщення, розвеселив коментар Олі. Та реальної картини він не відображає, бо з популярністю у проєкту все чудово. Саме тому автори уже почали збирати заявки від кулінарів-аматорів для участі у 15 сезоні, який вийде на екрани на початку 2025 року.

Схожі статті

Вони були на межі розлучення: Матвієнко та Мірзоян зачарували відео з прогулянки – дуже стильна парочка

Зараз навіть складно повірити, що два роки тому ця закохана парочка - Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко були на межі розлучення. Зате сьогодні їхній шлюб міцніший, ніж будь-коли.

Раніше викликали захоплення, а тепер сміх: Висоцька, Потап та інші зірки, чиї ролики стали “легендами”

Проходить час і ті знаменитості, які колись викликали у багатьох захоплення, зараз виглядають у нинішньому контексті вельми дивно і навіть викликають сміх.

Вікторія Булітко чи Яна Глущенко: хто з зірок “Дизель шоу” отримує більше компліментів – цих жінок люблять

Вікторія Булітко та Яна Глущенко – дві красуні, яких обожнюють українці. Але кого з них публіка насправді любить набагато більше? Усі деталі в нашій статті.

Як живе донька Ольги Сумської у Москві: Тоня Паперна вийшла на зв’язок у капелюсі та ковбойських сапогах

Старша донька Ольги Сумської зараз рідко з'являється у Мережі та намагається не світитися на публіці. Як живе Антоніна Паперна у Москві? Чим займається та чи планує повертатися в Україну?

А-ля француженка: 47-річна Лідія Таран вразила новою модною стрижкою – ще коротше, ніж у дочки-підлітка

Зірка телеканалу 1+1 Лідія Таран вирішила кардинально змінити імідж і зробила нову стильну стрижку, яка виглядає коротшою, ніж будь-коли. До цього знаменитість носила лише довге волосся.

Померла британська акторка Меггі Сміт – зірка “Гаррі Поттера” та “Абатства Даунтон”: що наразі відомо

Сьогодні величезна родина поттероманів дізналася про неприємну новину: не стало акторки Меггі Сміт, яка з перших фільмів франшизи поруч з Деніелом Редкліффом дарувала нам віру в справжню магію.