Уже разом готують їсти та тримаються за руки: в оточенні шеф-кухаря Ярославського побачили Дашу Квіткову

Суддя проєкту "МастерШеф" Володимир Ярославський показав, як вчив готувати їсти Дашу Квіткову. Також він займався з нею спортом, жартував і зробив героїнею своєї програми.

Відомого українського шеф-кухаря та суддю кулінарного проєкту “МастерШеф” Володимира Ярославського побачили разом із блогеркою, інфлюенсеркою та бізнесвумен Дашою Квітковою. Разом вони готували їсти, займалися спортом, а ще знімали відео reels, яке виклали в соцмережу Instagram. На ньому все й було видно, як кухар та блогерка весело й корисно провели час.

Насамперед, суддя проєкту “МастерШеф” Володимир Ярославський зазначив, що це вже вийшов другий випуск його авторської програми “Ярославський тестує”. І цього разу його гостею стала саме Даша Квіткова, яку він назвав неймовірною. Саме ця блогерка, яка також любить спорт, змусила кулінара добряче попітніти під час спортивного випробування. Тобто, вони не лише разом готували їсти, набирали калорії, але й потім все це “скидали”. Володимир Ярославський пояснив, що приготував для Даші її улюблену страву з дитинства. Що це нині ще невідомо. Утім він обіцяє згодом скинути рецепт.

 

Відео шеф-кухаря про його зустріч, проведення часу з Дашею Квітковою, їхні “обіймашки”, вже зібрали більше 4600 вподобайок у соцмережі Instagram. У коментарях прихильники обох цих зірок запитують: чи це дійсно програма про кулінарію, чи це більше про “шукаю жінку”. Практично всі читачі зазначають, що вони дуже гарно виглядають. Про Володимира пишуть, що він у дуже гарній формі, класний, позитивний, спортивний і світлий. Подобається всім і краса Даші Квіткової, але також зазначають й те, що в неї дуже гарні золоті прикраси. Для цієї зйомки блогерка зробила досить насичений макіяж.

Насамперед, Даші Квітковій для зйомок цього кулінарного шоу зробили досить насичений грим. На її обличчі дуже сильно помітно товстий шар тонального засобу та коректору. У об’єктив камери досить сильно потрапили й золоті прикраси блогерки. Їх було багато: золоті сережки, каблучки та досить довге кольє. Ці прикраси зацікавили й користувачів мережі — хочуть й собі такі ж!

Схожі статті

Померла британська акторка Меггі Сміт – зірка “Гаррі Поттера” та “Абатства Даунтон”: що наразі відомо

Сьогодні величезна родина поттероманів дізналася про неприємну новину: не стало акторки Меггі Сміт, яка з перших фільмів франшизи поруч з Деніелом Редкліффом дарувала нам віру в справжню магію.

Де і з ким зараз Олег Винник: у Мережі з’явилася цікава інформація про особисте життя співака у Берліні

У Мережу злили цікаві подробиці життя Олега Винника в Берліні. Стало відомо, де і з ким він живе, а також скільки платить за свою орендовану квартиру.

Ніс та губи, як у Кароль, одяг, як у всіх: як виглядає молода дружина Віктора Павліка після “покращення”

Вже майже 2 роки молода дружина Віктора Павліка активно займається покращенням своєї зовнішності. У результаті 30-річну Катю Репяхову стали порівнювати з Тіною Кароль.

Твій “МастерШеф” – одна бутафорія: у будинку Ектора Хіменес-Браво побачили жінку, яку знає вся країна

Жінка, яка прийшла до судді проєкту "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво, залишиться в нього на цілий тиждень. Весь цей час вона їстиме курячі крильця від самого Ектора.

5 простих звичок Олі Полякової для збереження молодості. Розкриваємо секрети, які доступні кожній жінці

Під спільними коментарями Олі Полякової з її донькою Марією користувачі найчастіше пишуть про те, що вони виглядають, яке сестри. Що дозволяє Королеві Ночі зберігати молодість навіть у 45 років?

Аліна Гросу зустрілася з президентом Манхеттена: зірка з України продовжує світитися серед політиків США

Аліна Гросу стала представником української культури в США, бачилася з мером Нью-Йорка, а тепер ще й зустрілася з президентом Манхеттена Марком Левайном.