Куди зникла Софія Ротару? В Україні з’являється тільки біля могили чоловіка 2 рази на рік

Куди насправді поділася легенда української естради Софія Ротару і чи дійсно вона давно виїхала за кордон? Усі відповіді лежать на поверхні.

Після 24 лютого Софія Ротару жодного разу не вийшла на зв’язок з журналістами. Зірка не дає ніяких коментарів, а за неї деякий час висловлювався її концертний директор, який підкреслив, що співачка підтримує Україну і щиро за неї переживає.

Хіба що на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram час від часу з’являлися публікації, в яких вона гора жала свої співчуття сім’ям загиблих.

Ще 2 роки тому з’являлася інформація, що насправді Софія Михайлівна могла виїхати закордон, про що не повідомила нікому. Однак, її подруга Лайма Вайкуле заявила, що артистка насправді евакуювалася до Львова, і знаходилася в Україні.

Софія Ротару показала, де знаходиться насправді

Софія Ротару прокоментувала чутки про стосунки сина з Евеліною Бльоданс
Софія Ротару показала, де знаходиться насправді

Російські ЗМІ чим тим часом повідомляли про те, що нібито Софія Ротару придбала розкішний маєток в Італії, який одразу ж оформила на свого єдиного сина Руслана.

Незабаром там засвітилися і її невістка, і онучка. А на свій день народження Софія Михайлівна сама показала, де перебуває: на тлі були італійські пейзажі з кипарисами.

Цікаво, що не дивлячись на це, Софія Ротару виходила на зв’язок і з кладовища. Справа в тому, що вона регулярно відвідує могилу свого покійного чоловіка Анатолія Євдокименка, у тому числі у день його народження та в річницю його смерті.

Кожного року вона показує, в якому стані знаходиться його могила, а також висловлює свої почуття до покійного. Не відстає у цьому питанні від неї і син Руслан, який також часто публікує фото саме звідти.

А в річницю весілля з чоловіком Софія Михайлівна зазвичай викладає архівні знімки, на яких показує, якими вони були красивими, закоханими, а також щасливими.

Нагадуємо, що сестра Софії Ротару Ауріка Ротару більш активна і виступає на концертах та дає інтерв’ю. Зокрема, нещодавно вона заспівала на заході, який був присвячений пам’яті Віталія Білоножка, що помер рік тому.

Схожі статті

Що відомо про дітей Андрія Данилка? Їх не бачили фанати, але бачили сусіди – двоє хлопчиків

Відомий український артист Андрій Данилко ніколи не ділився успіхами в сімейній сфері. Чи насправді чоловікові не щастить, або він просто приховує деталі?

Тоня Матвієнко відреагувала на чутки про роман на стороні з відомим співаком: “Ми разом”

Тоня Матвієнко розповіла, що думає про чутки на рахунок свого роману з іншим відомим виконавцем. Чоловік Арсен Мірзоян ситуацію не коментує.