42-річна Віра Брежнєва закрутила роман з багатієм: не Меладзе і Кіперманом єдиними

Не так давно завершилася історія кохання Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе, а співачка вже засвітилася з іншим багатієм. І в них роман! Хто ж він?

Після того, як Віра Брежнєва стала зіркою вітчизняної сцени, в її житті з’явилося багато залицяльників. Але спочатку вона віддала перевагу олігарху Михайлові Кіперману. Від нього артистка народила дочку, але щастя пари тривало недовго, хоча обидва виглядали задоволеними стосунками.

Через багато років стало відомо, що Віра Брежнєва так само як і її продюсер Костянтин Меладзе не була вірна обранцю. А походи наліво ставалися прямо на роботі, адже ці двоє закрутили інтрижку.

Роки минали, але вони залишалися разом, і згодом стало зрозуміло, що ця історія кохання — не пересічна, а особлива. Костянтин розлучився зі своєю дружиною, Брежнева покинула коханого-багатія. Незабаром пара зіграла розкішне весілля в Італії.

Віра Брежнєва вийшла в світ з новим обранцем-багатієм

Декілька років тому співачка ще говорила про своє бажання народити від продюсера, але 2022-го все кардинально змінилося і вже поповзли чутки про розлучення. 2023-го Брежнєва підтвердила дану інформацію.

Причина розлучення досі невідома, але подейкували, що продюсер взявся за старе та знову завів коханку. Втім, Віра Брежнєва недовго залишалася самотньою, і нещодавно засвітилася, як поговорюють, з новим обранцем. Сталося це біля Палацу України перед концертом Океану Ельзи.

Віра Брежнєва вийшла в світ з новим обранцем-багатієм

Богдан Беспалов повідомляє, що обранець у артистки дійсно непростий, має серйозні зв’язки та непогані доходи.

“Подейкують, що чоловік досить заможний і має багато зв’язків, як серед політиків і великого бізнесу, так і в шоубізі”, – зазначив Беспалов.

Нагадуємо, що Віра та Костянтин так і не розповіли, як саме поділили своє майно. За деякими джерелами, Меладзе залишив свою колишню дружину навіть без псевдоніму, за іншими даними, сама співачка змогла відкусити великий шматок пирога і залишила свого колишнього чоловіка у мінусі.

Схожі статті

Під час розлучення з Дзідзьо промовчала про головне: що приховує колишня дружина співака?

Під час процесу завершення шлюбу з Дзідзьо Славія промовчала про головне. Що насправді приховує колишня дружина співака? Співачка не змогла залишити все в минулому.

Що відомо про дітей Андрія Данилка? Їх не бачили фанати, але бачили сусіди – двоє хлопчиків

Відомий український артист Андрій Данилко ніколи не ділився успіхами в сімейній сфері. Чи насправді чоловікові не щастить, або він просто приховує деталі?

Тоня Матвієнко відреагувала на чутки про роман на стороні з відомим співаком: “Ми разом”

Тоня Матвієнко розповіла, що думає про чутки на рахунок свого роману з іншим відомим виконавцем. Чоловік Арсен Мірзоян ситуацію не коментує.

Куди зникла Софія Ротару? В Україні з’являється тільки біля могили чоловіка 2 рази на рік

Куди насправді поділася легенда української естради Софія Ротару і чи дійсно вона давно виїхала за кордон? Усі відповіді лежать на поверхні.