“Ображений чоловік гірше жінки”: колишня дружина Джеджули Леус виграла суд і розповіла, як він її доводив

Колишня дружина популярного шоумена Андрія Джеджули Юлія Леус вперше розповіла про те, що між ними відбувається, і яку перемогу вона отримала за ці 2 роки.

2021-го Юлія Леус наробила чимало шуму, будучи вагітною. Тоді під серцем дівчина носила дитину від свого чоловіка Андрія Джеджули. Але в якийсь момент стосунки в парі почали сильно псуватися, а черговий скандал між молодими закінчився тим, що дівчину забрали на машині швидкої допомоги.

Через деякий час стало відомо, що пара прийняла рішення розійтися. При цьому вагітна Юлія все ще не народила і переживала чималі стреси. На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram вона розповідала про те, через що її змушує проходити її обранець. А незабаром вони не просто розійшлися, але і роз’їхалися.

Юлія Леус розповіла про суди з колишнім чоловіком Андрієм Джеджулою

Андрій Джеджула подає до суду на колишню дружину та матір своєї крихітної доньки
Юлія Леус розповіла про суди з колишнім чоловіком Андрієм Джеджулою

Колишня дружина Андрія переїхала разом з дочкою до Польщі. Увесь цей час вона мало розповідала про те, що між ними відбувається, і лише нещодавно зізналася, що виявляється все було дуже погано.

Неодноразово ведучий подавав на колишню дружину до суду, щоб спочатку захистити свою честь, а потім зацікавився і іншими питаннями, які не давали спокою Юлії. Врешті-решт, вона подала апеляцію і добилася для себе справедливості.

Примітно, що особливо агресивною реакція Джеджули була після інтерв’ю Юлії, в якому вона розповіла про життя та стосунки з Андрієм.

Нагадуємо, що 4 роки тому Андрій заявляв, нібито стосунки між ним та дружиною зіпсувалися після того, як вона приревнувала його до Насті Каменських, у кадр з якою він потрапив. Однак, Юлія запевняє, що такого не тільки не було, але й Андрій нібито поливав брудом Настю позаочі, критикуючи її шкіру та зовнішність.

При цьому декілька місяців тому Юля відповідала на питання щодо нього. Тоді підписники цікавилися, чи платить Андрій аліменти, і Юля відповіла що ні, і мовляв, це не надто відчувається, адже він платив копійки.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.