“Ображений чоловік гірше жінки”: колишня дружина Джеджули Леус виграла суд і розповіла, як він її доводив

Колишня дружина популярного шоумена Андрія Джеджули Юлія Леус вперше розповіла про те, що між ними відбувається, і яку перемогу вона отримала за ці 2 роки.

2021-го Юлія Леус наробила чимало шуму, будучи вагітною. Тоді під серцем дівчина носила дитину від свого чоловіка Андрія Джеджули. Але в якийсь момент стосунки в парі почали сильно псуватися, а черговий скандал між молодими закінчився тим, що дівчину забрали на машині швидкої допомоги.

Через деякий час стало відомо, що пара прийняла рішення розійтися. При цьому вагітна Юлія все ще не народила і переживала чималі стреси. На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram вона розповідала про те, через що її змушує проходити її обранець. А незабаром вони не просто розійшлися, але і роз’їхалися.

Юлія Леус розповіла про суди з колишнім чоловіком Андрієм Джеджулою

Андрій Джеджула подає до суду на колишню дружину та матір своєї крихітної доньки
Юлія Леус розповіла про суди з колишнім чоловіком Андрієм Джеджулою

Колишня дружина Андрія переїхала разом з дочкою до Польщі. Увесь цей час вона мало розповідала про те, що між ними відбувається, і лише нещодавно зізналася, що виявляється все було дуже погано.

Неодноразово ведучий подавав на колишню дружину до суду, щоб спочатку захистити свою честь, а потім зацікавився і іншими питаннями, які не давали спокою Юлії. Врешті-решт, вона подала апеляцію і добилася для себе справедливості.

Примітно, що особливо агресивною реакція Джеджули була після інтерв’ю Юлії, в якому вона розповіла про життя та стосунки з Андрієм.

Нагадуємо, що 4 роки тому Андрій заявляв, нібито стосунки між ним та дружиною зіпсувалися після того, як вона приревнувала його до Насті Каменських, у кадр з якою він потрапив. Однак, Юлія запевняє, що такого не тільки не було, але й Андрій нібито поливав брудом Настю позаочі, критикуючи її шкіру та зовнішність.

При цьому декілька місяців тому Юля відповідала на питання щодо нього. Тоді підписники цікавилися, чи платить Андрій аліменти, і Юля відповіла що ні, і мовляв, це не надто відчувається, адже він платив копійки.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?