Соломія Вітвіцька розповіла про свого сина на публіку: народився декілька років тому і ще дуже маленький

Зірка програми новин Соломія Вітвіцька вперше розповіла про свого сина на публіку. Хлопчик народився декілька років тому і ще дуже маленький.

Знаменита українська телеведуча Соломія Вітвіцька неодноразово отримувала питання на рахунок свого материнства. Публіка та журналісти охоче цікавляться у зірки, коли ж вона все ж таки планує поповнення в родині, і чи хоче взагалі дітей. Соломія позиціонує себе як жінка, яка дійсно з великим трепетом ставиться до малюків.

Це зайвий раз підтверджують кадри, на яких телеведуча спілкується зі спадкоємцями своїх подруг, яких в неї велика кількість.  Окрім того, Соломія також стала хрещеною матірʼю, і не один раз.

Соломія Вітвіцька розповіла про свого маленького хрещеного сина

Соломія Вітвіцька показала, як виглядає до студійного гриму
Соломія Вітвіцька розповіла про свого маленького хрещеного сина

Нещодавно на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зірка зробила публікацію, в якій нагадала про те, що в її житті є дітки, яких вона хоча і не народжувала, але вони також вважаються і її дітьми.

Соломія Вітвіцька розповіла про свого маленького хрещеного сина

Зокрема, одного хлопчика звуть Северин. Якось телеведуча вже його показувала публіці. На той момент він був разом з мамою, яку Соломія показала на своєму акаунті, в Польщі. Дитина дуже засоромилася, але прийнялася обіймати хрещену маму.

Але це не єдиний малюк, якого похрестила Соломія. Наприклад, у телеведучої є хороша подруга Світлана Тарабарова, яка також вирішила зв’язати своє життя з Вітвіцькою міцніше, а тому запропонувала їй стати кумою. Зірки являються близькими подругами, і до речі, на останньому кадрі поруч з Соломією також опинилася і Світлана.
Судячи з усього, Тарабарова також похрестила дитину їхньої спільної з Вітвіцькою подруги.
Нагадуємо, що цього року Світлана стала багатодітною матір’ю і привела на світ дівчинку. Примітно, що зірка піддавалася через це серйозні критиці зі сторони аудиторії, що спричинило справжній скандал в мережі. Зокрема на сторону співачки стали її колеги по цеху, які виразили тривогу у зв’язку з неадекватною реакцією публіки на щасливу подію.

Схожі статті

Вдруге за іноземця? Аліна Гросу розповіла про загадкового чоловіка, який чудово розуміє українську мову

Співачка Аліна Гросу, яка вийшла вдруге заміж у США та приховує обличчя свого нового чоловіка, натякнула, що він іноземець. Шанувальники заінтриговані – хто цей таємничий чоловік?

Мурат Налчаджиоглу показав свою жінку, яка не хоче налагоджувати контакт з його єдиною донькою: “Не цікаво”

Нещодавно стало відомо, що колишній чоловік Ані Лорак турецький підприємець Мурат Налчаджиоглу знову зійшовся зі своєю пасією – моделлю Анастасією Фоксі, яка вже встигла стати його дружиною.