Оля Полякова розповіла, що її дочка хотіла стати хлопчиком: “В такому віці починає усвідомлювати, хто вона”

Відома українська співачка Оля Полякова зробила неймовірне зізнання на рахунок своєї молодшої дочки. Виявляється, дівчинка захотіла бути хлопчиком.

Публіка прекрасно знайома з обидвома дочками знаменитої української співачки Олі Полякової. Марія вже доросла та отримує вищу освіту. А молодша Аліса 2 роки відвідувала школу Великобританії, і лише зараз повернулася до України, як цього дуже хотіла.

Раніше дівчинка була постійною героїнею блогу її матері. Звичайно, 2022-го ситуація кардинально змінилася в країні і у зіркові родині включно. Оля завжди говорила, що дуже переживає за своїх дітей, тому намагалася обидвох захистити. Тим не менш, хоча й різними шляхами, але вони повернулися у своє родинне гніздечко, з якого вилітати поки не хочуть.

Оля Полякова розповіла, що її дочка ідентифіковувала себе як хлопчика

Оля Оля Полякова розповіла, що її дочка ідентифіковувала себе як хлопчика

Варто відмітити, що публіка дуже добре пам’ятає, як Аліса називала себе Валєрою. Виявляється, що все не так просто.

На тлі скандалу Оля Полякова розповіла про те, що її дочка виявляється дійсно хотіла бути хлопчиком, але вона дала їй все, що вона хотіла і в результаті зараз Аліса обожнює сукні і ідентифікує себе як дівчинку.

“Моя Аліса в 9 років заявила, що вона хлопчик і її звуть Валера. Що я повела дитину до психіатричної лікарні? Ні! Я сказала: “Добре, якщо ти хочеш бути хлопчиком, що тобі для цього треба?”. Вона сказала, купити їй чоловічі плавки, тато їх купив. Дитина проплавала в них, потім знову почала ходити в сукнях. Усвідомлювати, хто вона, коли цей процес проходить, вона визначається”

Нагадуємо, що декілька місяців тому Оля Полякова потрапила у скандал через Влада Міцкевича. Кулінар заявив, що він мав роман зі співачкою і близько року вони жили разом.

Однак, співачка пізніше заявила, що це неправда, вони були хорошими друзями і ніякої граматичної основи у їхніх стосунках не було. Мовляв, у Міцкевича проблеми і саме тому він так поводиться. Зокрема, Оля заявила, що він її шантажував.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.