“Моє тіло – моє діло”: Єфросиніна назвала одержимість, за яку її критикують. Проти навіть її коханий чоловік

Всі ми не ідеальні, проте прагнемо стати краще. На думку Марії Єфросиніної, вона рухається у правильному напрямку, проте не всі згодні з її баченням, навіть коханий чоловік.

Відома українська телеведуча та блогерка Марія Єфросиніна старається бути відвертою зі своїми підписниками. Жінка не цурається розповідати про свої слабкості та ділиться досягненнями. Вона зізналася, що в її житті викликає найбільше невдоволення у мережі та чому її чоловік підтримує деякі несхвальні коментарі.

Про особисте вона побалакала з відомим блогером Миколою Зоряновим у своєму новому проєкті “Квиток на Марс“. Темою подкасту стала толерантність, а розмова зайшла про зайву вагу. Тоді, Маша зізналася, що відчувала себе не комфортно, тому прагнула схуднути. Проте, Тимур Хромаєв іншої думки. Він вважає, що його дружина була ідеальна у момент знайомства. Марія припускає, що він хотів би повернути свою пишну дружину, проте мовчить, бо розуміє, як це важливо для неї.

“Мій чоловік познайомився зі мною, коли я була на 20 кілограмів більша за цю вагу. Якби ти запитав його, він сказав би, що я була найкрасивіша жінка у світі. Я була вся, мене можна було тримати в руках. Було все, щоб потриматися. І я іноді розумію, що він би й хотів таке повернути, але він навіть рота не відкриває, тому що бачить, як мені це подобається”, – розповіла Маша.

Маша Єфросиніна розповіла, чому чоловік проти змін в її зовнішності
Маша Єфросиніна розповіла, чому чоловік проти змін в її зовнішності

А ось користувачі мережі мовчати не збираються. Телеведуча зізналася, що отримує багато коментарів через своє схуднення. Жінці пишуть, що вона пропагує анорексію (розлад харчової поведінки) та нездорове ставлення до себе.

“Моє тіло – моє діло, моя справа”, – підсумувала Марія.

Маша Єфросиніна розповіла, чому чоловік проти змін в її зовнішності
Маша Єфросиніна розповіла, чому чоловік проти змін в її зовнішності

Микола Зорянов підкреслив – потрібно не зважати на негатив від інших, адже людська натура помічає тільки на критику, а схвалення пропускає мимо очей, навіть якщо позитиву більше. Він порадив Єфросиніній не реагувати на хейт, легше сприймати коментарі та зважати тільки на власну думку.

Схожі статті

“Коли ми можемо його побачити?”: 3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель переніс другу операцію

3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель пройшов через другий етап на шляху до свого здоровʼя, але він пройшов невдало. Що зараз з хлопчиком?

Григорій Решетнік влаштував синів на телебачення і розповів, що на них чекає: будуть як діти Кондратюка?

Популярний український ведучий Григорій Решетнік влаштував своїх синів на телебачення і розповів, що на них чекає там. Невже зірка вчинив так само, як Кондратюк?

Що відомо про хворобу Андрія Данилка, від якої він не міг вилікуватися роками: не давала спати, і не тільки

Що відомо про недугу Андрія Данилка, про яку його близькі говорили журналістам роками. Через неї набрав вагу, не міг спати, і не тільки. Деталі в матеріалі.

Спеціаліст оцінив зовнішність Потапа та розкрив його таємниці: “Не дотримується здорового способу життя”

Відомий артист Потап активно транслює своє життя за кордоном у соціальних мережах. Важко не помітити, що останнім часом чоловік сильно змінився.

Заради іспанського нареченого хоч на край світу: зрадниця Ані Лорак покинула Москву та виїхала за кордон

Днями Ані Лорак отримала пропозицію руки і серця від свого іспанського бойфренда, а тепер стало відомо, що співачка виїхала за кордон. Мова йде про еміграцію?

Ахтем Сеітаблаєв назвав розмір своєї зарплатні, яку отримує на службі: відкладати – нічого з наголосом на і

Легендарний український режисер Ахтем Сеітаблаєв нині працює на державу й отримує державну зарплатню. Відкладати кошти актору просто не вдається — немає з чого.