Тиждень без мейку та волосся у дульці: зірка 1+1 Вітвіцька вирушила на “перезавантаження” – без коханого

Ведуча Соломія Вітвіцька, яка цього року зустріла своє кохання, вирушила на відпочинок у гори разом зі своїми подружками, де провела незабутній тиждень.

Зірка каналу 1+1 Соломія Вітвіцька поділилася атмосферними та дуже милими фото, на яких постала повністю без макіяжу та зачіски. Так, кілька днів тому знаменитість разом із своїми подругами вирушила на відпочинок у Буковель. Компанія вибрала дуже мальовниче місце, розташоване серед красивих лісів та гір у селі Поляниця Івано-Франківської області. Молоді жінки оселилися у затишному котеджі та почали насолоджуватися відпочинком. В Інстаграмі Соломії вже з’явилися перші фото. На одному з них зірка ТСН показала, як п’є свою ранкову каву на терасі в ресторані з чудовим краєвидом на гори.

Зірка 1+1 Соломія Вітвіцька на відпочинку із подружкам
Зірка 1+1 Соломія Вітвіцька на відпочинку із подружкам

Також з’явилося відео, де 44-річна Соломія Вітвіцька дефілює доріжкою і катається на гойдалках у розкішному леопардовому халаті. Цей день запам’ятався не тільки гарною сонячною погодою, а й позитивними емоціями.

У “сториз” мікроблогу знаменитість показала, як готує зі своїми дівчатками на вечерю шашлик.

Зірка 1+1 Соломія Вітвіцька показала, як виглядає на відпочинку із подружкам
Зірка 1+1 Соломія Вітвіцька показала, як виглядає на відпочинку із подружкам

А потім оприлюднила пост, де розповіла, як минули 7 днів її відпочинку – “перезавантаження”. У кадрі Соломія з’явилася без макіяжу з пучком на голові. На ній була лляна сукня одного з відтінків фуксії, зелений светр з принтом і кеди з рожевими шнурками. Завершили образ стильні сонцезахисні окуляри. У коментарі знаменитість зізналася, що цей тиждень вона провела без мейка з волоссям у дульці і прокидалася тоді, коли їй заманеться.

Щойно фотографії з’явилися в Мережі, їх відразу почали обговорювати. Багато хто зазначив, що навіть на відпочинку у звичайному повсякденному одязі Вітвіцька виглядає як справжня зірка.

“Зірка навіть на відпочинку зірка!”, – писали шанувальники.

Нагадаємо, що цього разу зірка ТСН поїхала на відпочинок із подружками, а до цього Соломія відпочивала в Карпатах разом зі своїм коханим-військовим Олексієм Сітайлом, стосунки з яким розсекретила у 2024 році. Щоправда, спочатку про її роман із колишнім головою Середино-Будського районного суду Сумської області, повідомив скандальний блогер Богдан Беспалов, який запевняв, що під час знайомства із зіркою чоловік був одружений. Начебто Соломія “відвела його з сім’ї”. Сама Вітвіцька із цього приводу нічого не коментує.

Соломія Вітвіцька зворушила фото з коханим: що відомо про роман
Соломія Вітвіцька зворушила фото з коханим: що відомо про роман

Схожі статті

Катя Осадча розповіла, що робити, якщо не знаєш, що одягнути по погоді: зірка показала образ на всі випадки

Катя Осадча знає, що потрібно одягнути, коли "немає чого вдягнути", а також, як знаходити час суто на себе. Для цього в зірки є свої особисті лайфхаки.

Вони були на межі розлучення: Матвієнко та Мірзоян зачарували відео з прогулянки – дуже стильна парочка

Зараз навіть складно повірити, що два роки тому ця закохана парочка - Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко були на межі розлучення. Зате сьогодні їхній шлюб міцніший, ніж будь-коли.

Раніше викликали захоплення, а тепер сміх: Висоцька, Потап та інші зірки, чиї ролики стали “легендами”

Проходить час і ті знаменитості, які колись викликали у багатьох захоплення, зараз виглядають у нинішньому контексті вельми дивно і навіть викликають сміх.

Вікторія Булітко чи Яна Глущенко: хто з зірок “Дизель шоу” отримує більше компліментів – цих жінок люблять

Вікторія Булітко та Яна Глущенко – дві красуні, яких обожнюють українці. Але кого з них публіка насправді любить набагато більше? Усі деталі в нашій статті.

Як живе донька Ольги Сумської у Москві: Тоня Паперна вийшла на зв’язок у капелюсі та ковбойських сапогах

Старша донька Ольги Сумської зараз рідко з'являється у Мережі та намагається не світитися на публіці. Як живе Антоніна Паперна у Москві? Чим займається та чи планує повертатися в Україну?

А-ля француженка: 47-річна Лідія Таран вразила новою модною стрижкою – ще коротше, ніж у дочки-підлітка

Зірка телеканалу 1+1 Лідія Таран вирішила кардинально змінити імідж і зробила нову стильну стрижку, яка виглядає коротшою, ніж будь-коли. До цього знаменитість носила лише довге волосся.