“Любить”. Головний конкурент Мірзояна відповів, чи справді має роман із Тонею Матвієнко: все не так просто

Популярний виконавець Роман Скорпіон дав ексклюзивний коментар на рахунок своїх стосунків з Тонею Матвієнко і зізнався, чи дійсно в них роман.

Чутки про любовні взаємини між Тонею Матвієнко та Романом Скорпіоном з’являлися неодноразово. Зазвичай дует їх просто ігнорував. Тим паче, що останні 2 роки взагалі було не до цього.

В даному питанні виконавиця вельми досвідчена, адже колись переживала чутки про її зв’язок з Арсеном Мірзояном. Але ця історія завершилася заміжжям для артистки. Зараз вже все абсолютно інакше: вона продовжує перебувати у шлюбі зі своїм обранцем, однак, все частіше в мережі з’являються новини про її зв’язок з іншим музикантом.

Роман Скорпіон відповів, чи в дійсно в нього є роман з Тонею Матвієнко

Зокрема днями особливо сильного шуму наробили кадри, на яких Тоня та Роман обіймаються. Публіці здалося, що вони занадто щирі, близькі та не полишені любовного конструкту.

І Ніна Митрофанівна там: у Мережі з'явилися нові фото з весілля Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна
Роман Скорпіон відповів, чи в дійсно в нього є роман з Тонею Матвієнко

Днями виконавець дав ексклюзивний коментар на цей рахунок і пояснив, що відбувається насправді, і як він у зв’язку з цим почувається. Також Роман не став приховувати своїх осінню на рахунок реакції Арсена Мірзояна, який вимушений чути чутки про роман його дружини.

“Моє імʼя стало прицілом для медіа. Я навідріз стараюсь не коментувати тему щодо Тоні Матвієнко та особистого життя, адже на те воно і є особистим. Чому, запитаєте ви? Ви хочете щоб мене побив Арсен? Особисте життя любить тишу, і те, що розганяють у соціальних мережах – право людей, але не завжди явне є праведним, далі додумуйте самі”

Нагадуємо, що рік тому Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко постійно знаходилися в розлуці, адже співачка була вимушена евакуювати своїх дітей спочатку до Португалії, а потім до Великобританії. Арсен тим часом майже не виїжджав, і лише декілька разів бачу все з дружиною, використовуючи можливість об’єднати дані поїздки з благодійними концертами.

Пізніше Тоня Матвієнко повернулася, і як вважали глядачі, через чоловіка. Лише пізніше стало зрозуміло, що її мати хворіла на онкологію.

Схожі статті

“Коли ми можемо його побачити?”: 3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель переніс другу операцію

3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель пройшов через другий етап на шляху до свого здоровʼя, але він пройшов невдало. Що зараз з хлопчиком?

Григорій Решетнік влаштував синів на телебачення і розповів, що на них чекає: будуть як діти Кондратюка?

Популярний український ведучий Григорій Решетнік влаштував своїх синів на телебачення і розповів, що на них чекає там. Невже зірка вчинив так само, як Кондратюк?

Що відомо про хворобу Андрія Данилка, від якої він не міг вилікуватися роками: не давала спати, і не тільки

Що відомо про недугу Андрія Данилка, про яку його близькі говорили журналістам роками. Через неї набрав вагу, не міг спати, і не тільки. Деталі в матеріалі.

Спеціаліст оцінив зовнішність Потапа та розкрив його таємниці: “Не дотримується здорового способу життя”

Відомий артист Потап активно транслює своє життя за кордоном у соціальних мережах. Важко не помітити, що останнім часом чоловік сильно змінився.

Заради іспанського нареченого хоч на край світу: зрадниця Ані Лорак покинула Москву та виїхала за кордон

Днями Ані Лорак отримала пропозицію руки і серця від свого іспанського бойфренда, а тепер стало відомо, що співачка виїхала за кордон. Мова йде про еміграцію?

Ахтем Сеітаблаєв назвав розмір своєї зарплатні, яку отримує на службі: відкладати – нічого з наголосом на і

Легендарний український режисер Ахтем Сеітаблаєв нині працює на державу й отримує державну зарплатню. Відкладати кошти актору просто не вдається — немає з чого.