Відпочиває поруч із Потапом: 42-річна Віра Брежнєва показала, як весело проводить свою липневу відпустку

Багато хто був здивований тому, що Потап поїхав в найромантичніше місто світу без Насті Каменських. Але поруч з артистом є інша красуня — Віра Брежнєва, яка поділилася фото зі своєї відпустки.

Нещодавно Потав виклав допис про свій візит до столиці Франції. Як стало зрозуміло пізніше, співак відправився туди зовсім не відпочивати, а для створення нового проєкту. Деталі артист поки що не розкриває, але робить певні натяки. Ймовірно, незабаром фанати Олексія зможуть побачити документальний фільм “МійШлях”, у якому репер розповість про те, як йому вдалося досягнути успіху.

Віра Брежнєва приїхала в країну разом з Потапом
Віра Брежнєва приїхала в країну разом з Потапом

Втім, наразі це просто припущення. А от про що можна сказати точно, так це про те, що одночасно з Потапом у Франції знаходиться Віра Брежнєва. Вона, на відміну від свого зіркового колеги, не працює, а насолоджується відпочинок. Замість Парижу Брежнєва обрала південно-західне узбережжя Франції — місто Біарриц. Саме тут знаходиться Bonanza Collective — популярний жіночий серф-курорт.

Віра Брежнєва приїхала в країну разом з Потапом
Віра Брежнєва приїхала в країну разом з Потапом

У Біарриці жінки можуть насолоджуватися серфінгом, йогою, природою та гарною їжею. Метою курорту є створення унікального досвіду та встановлення тривалих зв’язків між учасницями. Тут можна знайти не тільки однодумців, але й друзів на все життя. Влітку та восени в Bonanza Collective проводяться спеціальні заходи, такі як серфінг на світанку, прогулянки, вечірки в саду, а також кулінарні майстер-класи.

Відвідування такого місця ідеально вписується в нинішній ритм життя Віри. Співачка не відмовилася від творчості, але приділяє їй менше уваги. Брежнєва рідко записує нові пісні, але періодично гастролює країнами Європи та Азії з наявним репертуаром. У вільний час зірка приділяє увагу хобі та простим життєвим радощам. Приміром, танці та відпочинок у компанії найближчих людей.

Віра Брежнєва приїхала в країну разом з Потапом
Віра Брежнєва приїхала в країну разом з Потапом

Нагадаємо, після 24 лютого Брежнєва виїхала до Італії разом із сім’єю. Нещодавно Віра продемонструвала сімейні фото звідти. Зокрема, разом із сестрами співачка одягнулася в однакові худі та ніжно привітала свою матусю із 72-річчям.

Віра Брежнєва приїхала в країну разом з Потапом
Віра Брежнєва приїхала в країну разом з Потапом

Схожі статті

31-річна Христина Соловій знову придивляється до Сергія Жадана: невже після зради возз’єднання пари можливе?

Популярна співачка Христина Соловій випадково підштовхнула фанів на чутки про повернення до відомого літератора Сергія Жадана. Як це сталося, читайте на порталі "Сенсація".

“Дуже люблю”: Ассоль зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом

Усім відома співачка Ассоль, яка нині виступає під псевдонімом SWOIIA зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом.

Більше не секрет: мама Сердючки Інна Білоконь показала свого законного чоловіка – це не Андрій Данилко

Багато років шоумена Андрія Данилка та актрису Інну Білоконь, яка відома як мама Вєрки Сердючки, вважали коханцями. Парочці навіть приписували бурхливий та пристрасний роман.

6-місячна леді в модному бордо: Лілія Ребрик, яка народила третю дитину в 43, зачарувала молодшою донькою

Лілія Ребрик поділилася успіхами своєї 6-місячної донечки Аделіни. Вона показала, як саме виглядає нині її донька та чого вона вже навчилася робити.

Такої медичної сестри ви ще не бачили: Христина Соловій показала, як з розмаху робить укол чоловіку (Фото)

Христина Соловій публічно показала, що вона вміє робити чоловікам, коли залишається з ними один на один у квартирі. Для початку зірка бере і розмахується здалеку. А потім...

Куди зник чоловік Фреймут? Ведуча не просто так мовчить про нього: Локотко розстався не тільки з минулим

Куди прдівся чоловік Ольги Фреймут? Ведуча не просто так мовчить про нього, адже Володимир Локотко попрощався не тільки з минулим. Деталі в статті.