Куди зник чоловік Фреймут? Ведуча не просто так мовчить про нього: Локотко розстався не тільки з минулим

Куди прдівся чоловік Ольги Фреймут? Ведуча не просто так мовчить про нього, адже Володимир Локотко попрощався не тільки з минулим. Деталі в статті.

Ольга Фреймут розповіла про свій переїзд за кордон майже одразу, і це рішення було цілком очікуване. Як ніяк, у зірки двоє маленьких дітей, які мають необхідність у безпеці.

Але пізніше публіка звернула свою увагу, що чоловіка Ольги Фреймут Володимира Локотка ніде не видно. Саме тоді і пішли чутки про його втечу, і як з’ясувалося пізніше, дійсно успішний український медійник виїхав за кордон.

Куди зник чоловік Ольги Фреймут?

Куди зник чоловік Фреймут? Ведуча не просто так мовчить про нього

Насправді, жодних подробиць про його нижнє життя немає. Уникаючи будь-яких скандалів, Ольга Фреймут мовчить на його рахунок та не видає зайвої інформації. Сама журналістка влаштувалася за фахом у Великобританії та веде колонку про Україну. Окрім того, вона займається своїм видавництвом, лекціями і нещодавно створила клуб манер. Це була її давня мрія.

Діти Ольги Фреймут отримують освіту в Лондоні, а старша дочка зірки від британця Злата на даний момент проживаю в Сполучених Штатах Америки. Дівчина не так давно придбала розкішний автомобіль, про що повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram і викликала шквал критики на свою адресу через трансляцію елітного життя.

Цікаво, що увесь цей час Ольга неодноразово приїжджала до України, а влітку 2024-го нанесла візит разом з дітьми і досить довго проводила час в Києві. Її чоловік поруч помічений не був. Натомість Ольга вперше розповіла про те, як стала жертвою шахрая-забудовника. Виявляється, родина придбала квартиру декілька років тому і будинок досі не зданий в експлуатацію. Звісно, гроші сім’ям ніхто не повернув і після того, як Фреймут звернула на це свою увагу, ця історія почала розповсюджуватися соціальними мережами а користувачі взялися закликати до правосуддя.

Цілком можливо, що спільними силами, принаймні, вдасться досягти справедливості.

Схожі статті

6-місячна леді в модному бордо: Лілія Ребрик, яка народила третю дитину в 43, зачарувала молодшою донькою

Лілія Ребрик поділилася успіхами своєї 6-місячної донечки Аделіни. Вона показала, як саме виглядає нині її донька та чого вона вже навчилася робити.

Такої медичної сестри ви ще не бачили: Христина Соловій показала, як з розмаху робить укол чоловіку (Фото)

Христина Соловій публічно показала, що вона вміє робити чоловікам, коли залишається з ними один на один у квартирі. Для початку зірка бере і розмахується здалеку. А потім...

Нова дружина Остапчука вийшла за нього заміж, бо не встигла за 2 секунди вигадати відмовку: “Я дуже дивна”

Катерина Остапчук визнає, що має проблеми з фантазією. Це стало основною причиною її зустрічей із Володимиром Остапчуком. А вже далі і самого одруження з ним.

У мережі показали фото вагітної Марічки Падалко: носить під серцем дитя від свого коханого чоловіка (ФОТО)

За час роботи на телебаченні Марічка Падалко встигла народити трьох дітей. Коли зірка 1+1 дізналася про свою третю вагітність, то була трохи збентежена.

Що пов’язує Дмитра Коляденка та Ірину Білик, крім котлет? Найекстравагатніша парочка українського шоубізу

У Мережі знову говорять про возз'єднання колишнього подружжя – співачки Ірини Білик та хореографа Дмитра Коляденка. Цю пару пов'язує дуже багато і не тільки минулі спогади.

“Вибач, тато, що так”: на могилі Григорія Чапкіса за три роки після смерті встановили пам’ятник, але є нюанс

Спадкоємець Григорія Чапкіс через 3 роки вшанував пам'ять свого батька. Однак, є нюанс, який серйозно вразив публіку. Усі деталі в нашому матеріалі.