6-місячна леді в модному бордо: Лілія Ребрик, яка народила третю дитину в 43, зачарувала молодшою донькою

Лілія Ребрик поділилася успіхами своєї 6-місячної донечки Аделіни. Вона показала, як саме виглядає нині її донька та чого вона вже навчилася робити.

Багатодітна успішна українська акторка та телеведуча Лілія Ребрик, яка цього року народила дівчинку Аделіну, показала, як нині виглядає її немовля. Так, сьогодні зранку маленька леді з’явилася в stories знаменитості у модному вишнево-червоному кольорі. Про цей колір Лілія Ребрик сказала наступне: “Він же бордо, він же марсал”. Дитину почали знімати одразу після сну і бажати їй “доброго ранку”.

Лілія Ребрик показала, як шестимісячна Аделіна вже вміє чудово перевертатися, повзати, махати головою та “підтанцьовувати” під всім відому пісню про бульку. Напевно, що немає нині жодної новонародженої дитини, яка б не чула цю пісню. Або, якій би батьки не вмикали пісню про веселу бульку. Знаменитість показала, як її донечка чудово повзає на теплому і міцному килимку. І дійсно, прямо витанцьовує всім тілом під час того, як грає пісня про бульку. Мультики дитині вмикають не на телефоні, а на телевізорі.

Лілія Ребрик показала, які таланти має її 6-місячна донька
Лілія Ребрик показала, які таланти має її 6-місячна донька

Маленькій Аделіні вже навіть пощастило побувати на зйомках чарівної новорічної комедії “Потяг у 31 грудня”, де Лілія Ребрик зіграла роль провідниці. Дитину привозили на знімальний майданчик для мами для того, аби не відривати її від природного годування. Також, таким чином Лілія Ребрик мала можливість бачити свою ще грудну дитину якомога частіше. Після завершення цих зйомок, Лілія Ребрик взагалі заявила про те, що вже виходить з декрету і відправляється у театральні гастролі Україною.

Як відомо, крім Аделіни, телеведуча має ще двох дітей: 12-річну дівчинку Діану та шестирічну Поліна. Всіх трьох дівчаток Лілія Ребрик народила в шлюбі разом із 45-річним танцівником Андрієм Диким. Разом у шлюбі вони прожили вже 13 років.

Схожі статті

Такої медичної сестри ви ще не бачили: Христина Соловій показала, як з розмаху робить укол чоловіку (Фото)

Христина Соловій публічно показала, що вона вміє робити чоловікам, коли залишається з ними один на один у квартирі. Для початку зірка бере і розмахується здалеку. А потім...

Куди зник чоловік Фреймут? Ведуча не просто так мовчить про нього: Локотко розстався не тільки з минулим

Куди прдівся чоловік Ольги Фреймут? Ведуча не просто так мовчить про нього, адже Володимир Локотко попрощався не тільки з минулим. Деталі в статті.

Нова дружина Остапчука вийшла за нього заміж, бо не встигла за 2 секунди вигадати відмовку: “Я дуже дивна”

Катерина Остапчук визнає, що має проблеми з фантазією. Це стало основною причиною її зустрічей із Володимиром Остапчуком. А вже далі і самого одруження з ним.

У мережі показали фото вагітної Марічки Падалко: носить під серцем дитя від свого коханого чоловіка (ФОТО)

За час роботи на телебаченні Марічка Падалко встигла народити трьох дітей. Коли зірка 1+1 дізналася про свою третю вагітність, то була трохи збентежена.

Що пов’язує Дмитра Коляденка та Ірину Білик, крім котлет? Найекстравагатніша парочка українського шоубізу

У Мережі знову говорять про возз'єднання колишнього подружжя – співачки Ірини Білик та хореографа Дмитра Коляденка. Цю пару пов'язує дуже багато і не тільки минулі спогади.

“Вибач, тато, що так”: на могилі Григорія Чапкіса за три роки після смерті встановили пам’ятник, але є нюанс

Спадкоємець Григорія Чапкіс через 3 роки вшанував пам'ять свого батька. Однак, є нюанс, який серйозно вразив публіку. Усі деталі в нашому матеріалі.