Колега Андрія Данилка вперше зізналася, як перетнула всі межі зі співаком на вечірці: “Не було дистанцій”

Колега Андрія Данилка вперше зізналася, як перетнула всі межі зі співаком на вечірці. Хто це був і як так сталося, що правда про це не вийшла назовні набагато раніше?

Ольга Цибульська стала відомою набагато пізніше, ніж Андрій Данилко, який на той момент вже був у статусі великої знаменитості. З його творчістю публіка була знайома не тільки в Україні, але і далеко за кордоном.

Вєрка Сердючка вдало виступила на Євробаченні та зарекомендувала себе в усьому світі. Не дивно, що людина, яка мріяла активно просуватися музичною кар’єрою була вражена особистим знайомством з Андрієм.

Далі більше, співачка якось розповіла, що насправді зайшла вельми далеко, коли познайомилася зі своїм кумиром. Так, через багато років після інциденту артистка розповіла, що зробила, побачившись з Андрієм особисто. За словами артистки, їй настільки сильно хотілося бути ще ближчою до Данилка, що вона пішла на немислиме.

Ольга Цибульська розповіла, як перейшла межі з Андрієм Данилком

Андрій Данилко публічно поцілував Інну Білоконь
Ольга Цибульська розповіла, як перейшла межі з Андрієм Данилком

Так, разом з знаменитістю Ольга Цибульська сиділа за одним столом, а тому скористалася можливістю і випила з його посуду. При цьому Андрій Данилко не знав що його гігієнічні норми були порушені. І хоча межі Ольга Цибульська перетнула, абсолютно ні про що не шкодувала, і вирішила зізнатися про це лише зараз через багато рухів. За її словами, вона досі не знає, чи усвідомив Андрій, що тоді зробила Цибульська, або ж лише прокинувся, що не бачить.

“Мені хотілось дивитися на його руки, на його міміку. І зрозуміти, що в ньому всередині, бо я розуміла, що він більше і глибше ніж те, що ми бачимо на сцені. Ми були за одним столом в такій компанії, що в нас не було якихось там дистанцій. Я навіть пила тоді з йог бокала”, – заявила зірка в інтервʼю Славі Дьоміну.

Оля Цибульська розповіла, що її змусить розлучитися з чоловіком
Ольга Цибульська розповіла, як перейшла межі з Андрієм Данилком

Схожі статті

МастерШеф 14 сезон 7 випуск від 05.10.2024: хто з учасників назавжди покинув шоу – “Просто впала в очах”

Хто на цей раз покинув МастерШеф-14? Судді вже обрали учасника, ім'я якого випаде з переліку аматорів, що будуть змагатися за перемогу в наступних випусках.

Прямо сказав, кого обирає: 47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Захур відмовився від неї

47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Мохаммад Захур відмовився від неї. Чоловік одразу заявив, кого з них двох обирає насправді.

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з “Нового каналу”, а цікавий чоловік “з характером”

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з "Нового каналу", а непростий чоловік "з характером", про який ведуча вже проговорилася.

“Хто б міг подумати”: Святослав Вакарчук публічно зізнався у новому коханні – зірка більше не ховає почуттів

Святослав Вакарчук публічно зізнався у своєму новому коханні. Артист більше не ховає почуттів. Як саме він висловив свою любов, дізнайтеся в нашому матеріалі.

31-річна Христина Соловій знову придивляється до Сергія Жадана: невже після зради возз’єднання пари можливе?

Популярна співачка Христина Соловій випадково підштовхнула фанів на чутки про повернення до відомого літератора Сергія Жадана. Як це сталося, читайте на порталі "Сенсація".

“Дуже люблю”: Ассоль зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом

Усім відома співачка Ассоль, яка нині виступає під псевдонімом SWOIIA зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом.