39-річна Тіна Кароль розповіла про шлюб з олігархом: це сталося ще в 2021-му – поп-діва зробила свій вибір

Тіна Кароль вразила своїм зізнанням про шлюб з олігархом. Поп-діва вже давно зробила свій вибір, але не поспішала про нього говорити. Все сталося 3 роки тому.

11 років тому з життя пішов чоловік Тіни Кароль Євген. Він був не тільки зразковим сім’янином, але й успішним продюсером та люблячим батьком. З тих пір артистка не заговорювала про жоден свій роман.

Свою творчість вона пропустила через власний біль та створила велику кількість неймовірних ліричних пісень, що стали хітами. Багато років публіка дуже співчувала втраті поп-діви, але все ж таки бажала їй найкращого. Фанати очікували, що все ж таки вона заявить про нові стосунки або навіть вийде знову заміж. Минуло чимало часу, але артистка все одно залишається самотньою, хоча і говорить про те, що наступне заміжжя залишить в таємниці.

Тіна Кароль розповіла, що думає про свій шлюб з олігархом

39-річна Тіна Кароль пояснила, чому не планує виходити заміж
Тіна Кароль розповіла, що думає про свій шлюб з олігархом

Цікаво, що ще декілька років тому активно пліткували про її роман з Ігорем Коломойським. У зв’язку з цим журналісти все ж таки розпитали артистку, що вона думає про подібний перебіг подій, хоча і не уточнювали, кого мають на увазі.

Так, 3 роки тому співачка вперше розповіла, що думає про це в рубриці “33 питання за 3 хвилини” з телеведучою Олександрою Кучеренко на каналі ICTV.

Журналістка запитала Кароль, чи погодилася б вона вийти заміж за олігарха. На що артистка зазначила, що вона вибирає чоловіка, а не статус. При цьому вона підкреслила, що обрала б навіть бідного обранця.

Коли в 2024-у Тіна заявила про своє небажання афішувати нове весілля, в пресі одразу ж понеслося версія про те, що Кароль вже давно реалізувалася в особистому житті знову. Мовляв, якщо артистка настільки серйозно ставиться до власної приватності, то могла вже і знайти собі нового чоловіка, і навіть народити.

Як відомо, єдиний син Тіни Веніамін на даний момент навчається у Великобританії, де живе вже багато років. Хлопець дуже швидко зростає і вже через декілька років буде вступати до університету.

Схожі статті

“Підбивають клинці до нього й інші”: Надя Дорофєєва розповіла, хто заважає їхньому з Кацуріним щастю

Відома співачка Надя Дорофєєва відверто розповіла про тих, хто заважає її стосункам з Кацуріним, та зізналася, як вони впливають на їхнє життя.

МастерШеф 14 сезон 6 випуск від 28.09.2024: хто покинув шоу – “Ніколи не думала, що буду так переживати”

Хто з учасників МастерШеф-14 покинув шоу? У 6 випуску прозвучало ще одне рішення, яке схвилювало глядачів. Усі подробиці в нашому матеріалі.

“Коли ми можемо його побачити?”: 3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель переніс другу операцію

3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель пройшов через другий етап на шляху до свого здоровʼя, але він пройшов невдало. Що зараз з хлопчиком?

Григорій Решетнік влаштував синів на телебачення і розповів, що на них чекає: будуть як діти Кондратюка?

Популярний український ведучий Григорій Решетнік влаштував своїх синів на телебачення і розповів, що на них чекає там. Невже зірка вчинив так само, як Кондратюк?

Що відомо про хворобу Андрія Данилка, від якої він не міг вилікуватися роками: не давала спати, і не тільки

Що відомо про недугу Андрія Данилка, про яку його близькі говорили журналістам роками. Через неї набрав вагу, не міг спати, і не тільки. Деталі в матеріалі.

Спеціаліст оцінив зовнішність Потапа та розкрив його таємниці: “Не дотримується здорового способу життя”

Відомий артист Потап активно транслює своє життя за кордоном у соціальних мережах. Важко не помітити, що останнім часом чоловік сильно змінився.