Каменських поставила на місце журналістку і зізналася, чому так повелася: “Хамство — це також відповідь”

Настя Каменських поставила на місце знамениту журналістку та пояснила свою поведінку. Чим не догодила жінка популярній співачці? Усі відповіді в матеріалі.

Настя Каменських завжди була вельми відкритою у спілкуванні з журналістами, охоче давала інтерв’ю та йшла на контакт. Неважливо про кого з журналістів та з якого каналу пішла мова, співачка навчилася вміло будувати з ними діалог і завжди надавала цікаву інформацію, обходячи приватні теми.

Настя Каменських пояснила, чому у грубій формі відмовила журналістці

Настя Каменських розповіла важливі новини після чуток про вагітність
Настя Каменських пояснила, чому у грубій формі відмовила журналістці

Однак, навіть така доброзичлива та легка на підйом особистість як Настя Каменських нещодавно здивувала суперечкою з представником преси. Так, відома українська журналістка вийшла на зв’язок, щоб розповісти про те, що отримали відмову від Насті Каменських у спілкуванні. Окрім того, артистка одразу ж пояснила свою позицію. Мовляв, не збирається працювати з тими, хто погано про неї відзивався.

Але Наталія Тур з даними положеннями зовсім не згодна, і публічно розповіла про те, що її конфлікт з Настею Каменських набирає обертів. Окрім того вона заявила, що співачка просто боїться з нею спілкуватися, а також відверто їй нахамила.

“Проте деякі до прямих питань не звикли і підпускають до себе тільки тих, хто точно “безпечний”. Я прийшла в шоу-бізнес не дружити, я прийшла сюди виконувати свою роботу. Відповідь. Образи – це теж відповідь. Хамство – це теж відповідь”

Нагадуємо, що останнім часом усі інтерв’ю, які давалися зірками, що втекли 2 з половиною роки тому були вельми скандальними. Впоратися із цим викликом не вдалося ні Олег Виннику, ні Владу Ямі, ні Потапу.

Ба більше, хореограф навіть посварився з журналістом, який в нього брав інтерв’ю, заблокував його повсюди і також заблокував його сина. Заклики поговорити він не відгукувався.

Настя Каменських також давала інтерв’ю, але для Маші Єфросиніної, і воно також було невдалим. Зокрема публіка сміялася над її сльозами щодо складного життя в Іспанії.

Схожі статті

Разом не тільки на екрані: Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв розповіли, чому не розстаються поза студією

Ведучі ранкової програми "Сніданок з 1+1" Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв розповіли, чому разом навіть поза студією. Чутки виявилися правдивими.

“Мене поженили”: Тіна Кароль відповіла на плітки про стосунки з молодшим на 9 років бізнесменом-іноземцем

Популярна артистка Тіна Кароль завжди вміло охороняла своє особисте життя від зайвої уваги. Однак нещодавно співачці приписали роман з молодим бізнесменом, що спонукало її порушити цю традицію.

Брат Марії Яремчук висловився про сестру та розповів про складні стосунки з нею: “Що поробиш?”

Брат Марії Яремчук Дмитро Яремчук висловився про сестру та розповів про непросиюті стосунки з нею. Історія між ними досі не закінчилася, а напруга не спадає.

До Польщі приїде, а до України? Олег Винник анонсував повернення на велику сцену, але є один нюанс

Відомий український співак Олег Винник анонсував старт концертного туру. Проте, є один нюанс - його виступи заплановані лише за межами України.

Наталія Могилевська розповіла правду про свою старшу дочку Мішель: прийомна мама довірилася, і не прогадала

Наталя Могилевська вперше розповіла про свою старшу дочку Мішель, яку ховає від усіх. Яка правда приховується за картинкою щасливої сім'ї?

Переможець “Холостячки” Олександр Еллерт вразив реакцією на вагітність Мішиної: “Постараюся все залагодити”

Переможець "Холостячки" Олександр Еллерт вразив реакцією на вагітність екс-коханої Ксенії Мішиної. Що гуморист насправді думає про шанси на примирення?