Що відомо про того самого, який віддав своє серце Нікітюк: була не одна пропозиція, але весілля не відбулося

Леся Нікітюк і нині продовжує заявляти на увесь світ про свій статус незаміжньої жінки, однак, що увесь цей час ведуча приховувала від своїх фанатів?

Леся Нікітюк працює на телебаченні вже більше 10 років. За цей час їй вдалося завоювати серця багатьох шанувальників, і так само нажити публіку, якій вона навідріз не подобається.

Щоб не відбувалося, зірка продовжує жартувати над собою, обставинами, подіями, людьми майже не конфліктує зі своїми колегами, завжди знаходить вихід із непростих ситуацій, тощо. 2 роки тому, залишившись без роботи та планів на майбутнє, Леся Нікітюк зосередила усі свої зусилля на боротьбі а також благодійності. Зокрема, як волонтер вона зробила настільки багато роботи, що складається враження, ніби це не може бути правдою.

Леся Нікітюк розповіла про своє особисте життя

Леся Нікітюк показала, що готує не гірше шеф-кухарів
 Леся Нікітюк розповіла про своє особисте життя

Цікаво, що саме в цей період життя телеведучої назовні почали виходити вельми цікаві подробиці з її особистої сфери. Богдан Беспалов зробив сюжет, в якому розповів, що медійниця нібито багато років зустрічалася з оператором, і чекала від нього пропозицію руки і серця, але натомість на стосунки чекав драматичний фінал, так як чоловік виїхав за кордон, залишивши свою кохану в Україні.

При цьому тема пропозиції одружитися у житті Лесі Нікітюк піднімалася в пресі неодноразово. Зірка якось розповідала, що заручена зі своїм коханим та збирається вийти за нього заміж. Нібито цим коханим став її сусід. Що сталося згодом досі невідомо: Леся просто потім зізналася, що ніякого весілля не буде.

Пізніше їй запропонували вийти заміж, коли вона знаходилася на сцені. Далеко не всі глядачі зрозуміли, що тоді це було продумано продюсерами та режисерами. Ніякого відношення до реальності дана сцена не мала.

Нині невідомо, чи перебуває журналістка у романі, адже навіть натякнути на це Леся наважується вельми довго. Натомість вона продовжує жартувати про своє холостяцьке життя та відсутність в неї партнера, за якого вонаб могла вийти заміж. Нещасливою через це вона не здається. Зірка регулярно виходить на зв’язок з посмішкою, часто їздить до батьків та племінниці і нібито насолоджується життям.

Схожі статті

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з “Нового каналу”, а цікавий чоловік “з характером”

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з "Нового каналу", а непростий чоловік "з характером", про який ведуча вже проговорилася.

“Хто б міг подумати”: Святослав Вакарчук публічно зізнався у новому коханні – зірка більше не ховає почуттів

Святослав Вакарчук публічно зізнався у своєму новому коханні. Артист більше не ховає почуттів. Як саме він висловив свою любов, дізнайтеся в нашому матеріалі.

31-річна Христина Соловій знову придивляється до Сергія Жадана: невже після зради возз’єднання пари можливе?

Популярна співачка Христина Соловій випадково підштовхнула фанів на чутки про повернення до відомого літератора Сергія Жадана. Як це сталося, читайте на порталі "Сенсація".

“Дуже люблю”: Ассоль зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом

Усім відома співачка Ассоль, яка нині виступає під псевдонімом SWOIIA зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом.

Більше не секрет: мама Сердючки Інна Білоконь показала свого законного чоловіка – це не Андрій Данилко

Багато років шоумена Андрія Данилка та актрису Інну Білоконь, яка відома як мама Вєрки Сердючки, вважали коханцями. Парочці навіть приписували бурхливий та пристрасний роман.

6-місячна леді в модному бордо: Лілія Ребрик, яка народила третю дитину в 43, зачарувала молодшою донькою

Лілія Ребрик поділилася успіхами своєї 6-місячної донечки Аделіни. Вона показала, як саме виглядає нині її донька та чого вона вже навчилася робити.