Знадобилося десятиліття, щоб усвідомити любов: Козловський розповів, як почалися його стосунки з дружиною

Віталій Козловський розповів, як почалися його стосунки з дружиною Юлією Бакуменко. Співаку знадобилося дуже багато часу, аби зробити пропозицію їй.

Про зв’язок Віталія Козловського з власною в менеджеркою пліткували дуже давно. Здавалося, що вже немає абсолютно нікого, хто б не знав про це в шоу-бізнесі. Але першою про це заговорила колишня наречена співака Раміна. Весілля пари зірвалося і це переросло в гучний скандал. Зокрема, журналістка звинувачувала співака у тому, що він використав її, аби привернути увагу Юлії.

Віталіна це ніяк не реагував і лише говорив про те, що наречена нібито не була йому вірна. Через 6 років стало відомо, якою насправді була історія їхнього розриву: обидва підтвердили, що це був лише піар, ніякого кохання між ними не було, а вони знайомі дуже давно і дружать. Відповідно, і конфлікту ніякого немає.

Віталій Козловський розповів, як почалися його стосунки з дружиною

Богдан Беспалов повідомив про те, що Віталій Козловський стане батьком
Віталій Козловський розповів, як почалися його стосунки з дружиною

А у серці Віталія Козловського увесь цей час була лише Юлія Бакуменко. Хіба що, під вінець з нею артист наважився піти далеко не одразу. Поруч з ним в менеджерка була десятиріччя, а дружиною стала незадовго до того, як народила виконавцю сина.

“Стосунки стали серйознішими під час пандемії, а закріпилися вони під час ві*ни”

Зараз Козловський не приховує радості від того, як змінилося його життя з появою сина Оскара. Співак зізнається, що дитина стала для нього джерелом натхнення та мотивації. Заради свого сина Віталій готовий іти на будь-що, адже хлопчик подарував йому нову радість і сенс життя.

Можна сказати, що спадкоємець також допоміг зібрати докупи розбите серце, адже декілька років тому помер Віталій Козловський старший, до якого співак був надзвичайно прив’язаний. Чоловіки навіть жили разом, хоча і недовго. З матір’ю у Віталія Козловського склалися дуже важкі відносини, а от батько зміг повністю захопити його серце і стати йому найближчою людиною. На жаль, чоловік не побачив свого онука Оскара.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала силует чоловіка, який увірвався в її життя та холодильник: як виглядає щасливчик

Леся Нікітюк показала фото чоловіка, який живе у неї вдома і по-трохи поїдає запаси їжі з її холодильника. Уже відомо, що він точно дуже і дуже молодий.

Тіна Кароль несподівано відреагувала на хейт через свій “невдалий” образ на концерті – без зайвих слів

Образ Тіни Кароль на концерті став предметом для жартів у Мережі. Що так не сподобалось шанувальникам? За що ще "лають" артистку останнім часом?

Злата Огнєвіч показала 70-річного батька, який нещодавно подолав 2000 метрів у горах: піднявся на гору Афон

Злата Огнєвіч оприлюднила в stories свого батька, який здолав величезний піший маршрут в горах у Греції. Також вона показала, як саме виглядає її батько в 70 років.

7-місячний син Віталія Козловського вже пірнає і плаває під водою: зірка показав досягнення Оскара

Віталій Козловський вразив всіх тим, як його 7-місячний син вміє затримувати дихання і пірнати під воду. Те, як Оскар навчився плавати навіть змогли відзняти під водою.

Повна протилежність сестри, яка досі працює у Москві: молодша дочка Ольги Сумської вразила фото з Амстердаму

Молодша дочка Ольги Сумської 22-річна Ганна Борисюк поділилася атмосферними фотографіями зі своєї подорожі до Нідерландів. У цей час її сестра продовжує спокійно жити у Москві.

Євген Клопотенко показав, як правильно смажити картоплю: більшість українців досі не знають ці 3 правила

Євген Клопотенко розповів чіткий алгоритм дій того, як правильно смажити картоплю, щоб вона вийшла ідеальною. Не врахував лише того, що українці люблять сало більше за будь-яку оливкову олію.