Ще не чоловік, але вже не бойфренд: Соломія Вітвіцька показала обранця і публічно зізналася йому в почуттях

Популярна українська телеведуча Соломія Вітвіцька показала обранця і публічно зізналася йому в почуттях. Ці стосунки стають серйознішими на очах.

Соломія Вітвіцька стала вільною жінкою не так давно. 2021-го стало відомо, що вона розлучаються після восьми років шлюбу. З колишнім чоловіком так просто їй розійтися не вдалося. Вони були прив’язані одне до одного. Тому навіть попри розірвання цього союзу постійно спілкувалися і підтримували контакт.

Соломія Вітвіцька розповіла про почуття до свого нового коханого

44-річна Соломія Вітвіцька пояснила, чому обрала іншого замість свого чоловіка
Соломія Вітвіцька розповіла про почуття до свого нового коханого

Але зараз Влад може лише спостерігати за колишньою дружиною здалеку. А все тому, що в її житті з’явився інший чоловік. Мова йде про пана Олексія Ситайла, захисника України. Про нього стало відомо не так давно, а новина одразу ж перетворилася у скандал. Подейкували, що чоловік одружений.

Ведуча одразу ж спростувала дану інформацію, а зараз інтригує публіку активним розвитком стосунків зі своїм новим обранцем. Не так давно вони засвітилися на сімейному святі, де стало відомо, що Соломія стане тіткою.

Соломія Вітвіцька розповіла про почуття до свого нового коханого

А нещодавно зірка зізналася в почуттях до коханого у його свято. Соломія опублікувала відео, де висловила вдячність усім українським захисникам за мужність та захист нашої країни від ворога. Свого коханого вона назвала “героєм” та побажала йому міцного здоров’я.

“Особливий для усіх українців день – День захисників України. Олексію, ти справжній герой, який стоїть на варті нашого миру, свободи та щасливого майбутнього нашої країни, – зізналася Соломія у своєму зверненні. – Дякую за твою мужність, силу та відвагу. Нехай кожен твій день буде наповнений любов’ю, теплом та підтримкою. Бажаю міцного здоров’я. Пишаюся тобою”

Нагадуємо, що не так давно Вітвіцька показала, як її колишній чоловік Влад відреагував на новину про її роман. Режисер підтримав екс-дружину та висловив свою надію на її щастя.

Схожі статті

49-річний Святослав Вакарчук не може добитися бажаного від молодого артиста: “Сподіваюся, Ярик знайде час”

49-річний Святослав Вакарчук не може отримати бажаного від молодого артиста і зізнався, що це. Про Христину Соловій такого ніколи не розповідав.

Це не Аксельрод: Олена Мозгова показала людину, з якою їй дуже добре – не обійшлося без нецензурних слів

Продюсерка Олена Мозгова зворушливо звернулася до людини, яка дуже підтримує її останнім часом і стала для неї дуже близькою. Хто ця загадкова жінка?

Задувала свічки, їла тортик: зрадниця Лорак показала, як відзначала День народження у Москві без нареченого

Після повернення з Європи до Москви, співачка Ані Лорак знову зібрала святковий бенкет присвячений Дню народження, куди прийшли найближчі люди - всі, окрім нареченого та Кіркорова.

Риба чи м’ясо? Ірина Білик погодилася на вечерю з Дімою Коляденком: парі вже бажають кохання та нового щастя

Ірина Білик повідомила, що Дмитро Коляденко повернувся до неї з їжею. Зірка погодилася на вечерю з шоуменом і обирала між м'ясом та рибою. Знайомі почали бажати їм щастя.

Екс-дружина “Холостяка” Нікіти Добриніна літає на приватному вертольоті: що Даша Квіткова забула в Африці

Даша Квіткова відправилася на інший материк світу. Там вона літає на приватному вертольоті та розглядає все навколо з висоти "пташиного польоту". Зірка насолоджується Африкою.

Насолоджується найромантичнішим містом без Кацуріна: Надя Дорофєєва з’явилася в Парижі у приємній компанії

Париж вважають найбільш романтичним містом у світі. Тому мільйони закоханих пар мріють хоча б раз побувати там, насолодитися його атмосферою. Але чому Дорофєєва вирішила поїхати в Париж без Кацуріна?