“Вони мене прийняли”: дружина Дмитра Гордона розповіла про стосунки з його дітьми від попередніх шлюбів

56-річний Дмитро Гордон має досить насичене особисте життя. Чоловік став батьком для сімох дітей від чотирьох різних жінок. Чи змогла Олеся Бацман знайти спільну мову з ними усіма?

Відомий український журналіст Дмитро Гордон зараз офіційно одружений втретє. Він називає свою дружину найкращою жінкою в його житті, чудовою мамою та справжнім другом. Таку прихильність від коханого, Олеся Бацман отримала не лише через свою професійність та жіночий шарм, а й через вміння налагоджувати стосунки з людьми.

Й хоча жінка не вважає це своєю заслугою, вона змога потоваришувати з усіма дітьми Гордона. Ба більше, вона підтримує теплі стосунки з його попередніми дружинами.

“Всі стосунки, які в нього були до цього, я тобі можу сказати, що це дуже дорстойні, порядні жінки. І вони народили прекрасних дітей. Я думаю, що я можу це назвати не просто добрі, а реально такі сімейні, реально круті стосунки. Я б кожному могла побажати, мати такі стосунки”, – поділилася Олеся.

Дружина Дмитра Гордона розповіла про стосунки зі старшими дітьми чоловіка
Дружина Дмитра Гордона розповіла про стосунки зі старшими дітьми чоловіка

Олеся запевняє, що в їх родині панує злагода та розуміння. Старші діти чоловіка стали для неї друзями та звертаються за порадою при необхідності. Вона з радістю відповідає на їх питання та приймає активну участь в їх житті.

“Ми і живемо, і жили разом з ними, ми постійно на зв’язку. Я беру активну участь, наскільки та де це потрібно в їх житті”, – розповіла жінка.

Дружина Дмитра Гордона розповіла про стосунки зі старшими дітьми чоловіка
Дружина Дмитра Гордона розповіла про стосунки зі старшими дітьми чоловіка

Журналістка зізнається, що ніколи не думала про велику родину. Купа людей за одним столом, це була якась голлівудська історія із романтичних фільмів, яка для неї недосяжна. Проте, доля розпорядилася інакше. Вона зустріла Дмитра, який переніс кінострічку в її життя.

“Я ніколи не мала такого великого сталу, де збирається велика родина, навіть декілька поколінь, там багато сімей і всі такі класні. Дмитро подарував мені таку казку, ось цей голлівудський фільм. Я не думала ніколи, що таке буде”, – пояснила журналіста.

Дружина Дмитра Гордона розповіла про стосунки зі старшими дітьми чоловіка

Схожі статті

“Підбивають клинці до нього й інші”: Надя Дорофєєва розповіла, хто заважає їхньому з Кацуріним щастю

Відома співачка Надя Дорофєєва відверто розповіла про тих, хто заважає її стосункам з Кацуріним, та зізналася, як вони впливають на їхнє життя.

МастерШеф 14 сезон 6 випуск від 28.09.2024: хто покинув шоу – “Ніколи не думала, що буду так переживати”

Хто з учасників МастерШеф-14 покинув шоу? У 6 випуску прозвучало ще одне рішення, яке схвилювало глядачів. Усі подробиці в нашому матеріалі.

“Коли ми можемо його побачити?”: 3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель переніс другу операцію

3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель пройшов через другий етап на шляху до свого здоровʼя, але він пройшов невдало. Що зараз з хлопчиком?

Григорій Решетнік влаштував синів на телебачення і розповів, що на них чекає: будуть як діти Кондратюка?

Популярний український ведучий Григорій Решетнік влаштував своїх синів на телебачення і розповів, що на них чекає там. Невже зірка вчинив так само, як Кондратюк?

Що відомо про хворобу Андрія Данилка, від якої він не міг вилікуватися роками: не давала спати, і не тільки

Що відомо про недугу Андрія Данилка, про яку його близькі говорили журналістам роками. Через неї набрав вагу, не міг спати, і не тільки. Деталі в матеріалі.

Спеціаліст оцінив зовнішність Потапа та розкрив його таємниці: “Не дотримується здорового способу життя”

Відомий артист Потап активно транслює своє життя за кордоном у соціальних мережах. Важко не помітити, що останнім часом чоловік сильно змінився.