Марічка Падалко вразила зізнанням, ким став її чоловік екс-депутат: “Це означає часті відрядження в Київ”

Популярна українська ведуча та зірка ТСН Марічка Падалко вразила зізнанням, ким тепер став її чоловік екс-депутат Єгор Соболєв. Докладніше в матеріалі.

Як відомо, 2 з половиною роки тому чоловік Марічки Падалко Єгор Соболєв залишив свою політичну кар’єру та пішов захищати Україну. З цього моменту він майже не знаходився вдома, і з’являвся в дверях власного будинку ледь не раз у декілька місяців.

І кожного разу його зустрічали з неймовірними сльозами та радістю. Марічка Падалко зізнавалася, що має спектр емоцій на цей рахунок, адже надзвичайно хочу бачити чоловіка вдома, боїться за його життя, і так само розуміє його місію, і чому він пішов. Телеведуча також усвідомлювала, що не зможе скласти йому компанію, адже на ній відповідальність за піклування над трьома їхніми дітьми.

Марічка Падалко розповіла про підвищення, яке отримав її чоловік

Марічка Падалко розповіла, як вийшла заміж вдруге
Марічка Падалко розповіла про підвищення, яке отримав її чоловік

Хоча соболів відмовився від депутатського мандату, він швидко почав рухатися кар’єрною драбиною і вже скоро отримав декілька підвищень. І нещодавно стало відомо, що в нього сталося чергове просування по службі. Тепер в нього буде набагато більше відряджень в Київ, а отже він зможе набагато частіше бувати вдома.

“Він став заступником командира всього цього загону спецпризначення, де він раніше очолював роту. А це означає часті відрядження до Києва для планування операції, а це ще означає, що ми частіше бачимося. Зараз важко всім, бо ніхто не бачить, коли й як, скажімо так”, – поділилася телезірка.

Нагадуємо, що разом Марічка Падалко та Єгор Соболєв аж 19 років. Вони виховують трьох спільних дітей. Всі вже в підлітковому віці. Примітно, що раніше в мережі постійно з’являлися чутки на рахунок імовірних краси в стосунках пари. Зокрема навіть пліткували про те, що ми різні політичні погляди і через це Марічка вигнала коханого з дому. Падалко пізніше не тільки спростувала дану новину, а сказала, що була надзвичайно вражена, прочитавши таку інформацію.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.