Таюне до цього давно звикла: у Мережі оприлюднили фото Олега Винника з жінкою – вона цілувала його при всіх

У Мережі з'явилася фотографія, де популярного співака Олега Винника цілує ефектна жінка, яка залишається відданою йому, незважаючи ні на що.

Після раптового зникнення співака Олега Винника у 2022 році, багато його шанувальників почали його розшукувати. Майже півтора року тривали пошуки, а питання “куди пропав Винник?” був найпопулярнішим не лише серед колег та журналістів, а й у всієї української телеаудиторії. Згодом артист вийшов на зв’язок так само зненацька, як і зник.

В інтерв’ю журналістці Вікторії Курочці для КРП Вінник розповів, що разом зі своєю бек-вокалісткою Таюне, яку завжди вважали його таємною дружиною, виїхав до Німеччини, де й перебуває до сьогодні.

Олег Винник
Олег Винник

Єдина, хто весь цей час знав місцеперебування співака була його віддана фанатка та організаторка найбільшого фан-клубу співака – Валерія Барона. Вона досі вірить у його повернення в Україну і готова заплатити будь-які гроші, аби знову почути на сцені голос улюбленого співака.

У мікроблозі фанатки досі з’являються його фотографії, а також відео, на яких відображені їхні зустрічі після концерту. Так, напередодні Барон оприлюднила знімок де цілує Олега Винника. У коментарі Валерія зазначила, що публікацію присвячено міжнародному Дню поцілунків.

Фанатка Олега Винника оприлюднила рідкісне фото зі співаком
Фанатка Олега Винника оприлюднила рідкісне фото зі співаком

“Поцілуйте рідних, близьких, коханих. Надішліть свій палкий ЦЬОМІК нашим Захисникам, згадайте про тих хто зараз не може бути поруч. Всім від мене Цьом. Наразі віртуальний”, – написала організатор фан-клубу.

Нагадаємо, що на сторінці Валерії Барон в Інстаграмі можна побачити безліч їхніх спільних фотографій, які були зроблені в різні роки. Також у мікроблозі з’являються свіжі знімки, один з яких був зроблений після його від’їзду в Німеччині. Щоправда, у кадрі не Винник, а його дружина Таїсія Сватко, котра за два роки кардинально змінилася зовні.

Валерія Барон та Таюне
Валерія Барон та Таюне

До речі, Олега Винника теж було важко дізнатися. Коли співак з’явився на інтерв’ю КРП, то був схудлим і дуже неохайним. А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

Мовчала про нього роками: що відомо про таємного чоловіка Софії Ротару, який дав їй дещо більше, ніж кохання

Софія Ротару завжди говорила про свою безумовно любов до чоловіка Анатолія Євдокименка. Але що на рахунок таємного коханого? Цей чоловік був завжди поруч з артисткою.

Разом не тільки на екрані: Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв розповіли, чому не розстаються поза студією

Ведучі ранкової програми "Сніданок з 1+1" Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв розповіли, чому разом навіть поза студією. Чутки виявилися правдивими.

“Мене поженили”: Тіна Кароль відповіла на плітки про стосунки з молодшим на 9 років бізнесменом-іноземцем

Популярна артистка Тіна Кароль завжди вміло охороняла своє особисте життя від зайвої уваги. Однак нещодавно співачці приписали роман з молодим бізнесменом, що спонукало її порушити цю традицію.

Брат Марії Яремчук висловився про сестру та розповів про складні стосунки з нею: “Що поробиш?”

Брат Марії Яремчук Дмитро Яремчук висловився про сестру та розповів про непросиюті стосунки з нею. Історія між ними досі не закінчилася, а напруга не спадає.

До Польщі приїде, а до України? Олег Винник анонсував повернення на велику сцену, але є один нюанс

Відомий український співак Олег Винник анонсував старт концертного туру. Проте, є один нюанс - його виступи заплановані лише за межами України.

Наталія Могилевська розповіла правду про свою старшу дочку Мішель: прийомна мама довірилася, і не прогадала

Наталя Могилевська вперше розповіла про свою старшу дочку Мішель, яку ховає від усіх. Яка правда приховується за картинкою щасливої сім'ї?