Разом не тільки на екрані: Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв розповіли, чому не розстаються поза студією

Ведучі ранкової програми "Сніданок з 1+1" Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв розповіли, чому разом навіть поза студією. Чутки виявилися правдивими.

Українське телебачення бачило велику кількість успішних тандемів, які на піку своєї популярності навіть схиляли публіку до думки про те, що поза кадром між ведучими може бути щось більше, ніж робота.

Єгор та Неля також неодноразово чули різноманітні чутки на рахунок імовірного роману між ними. Варто відмітити, що чоловік Шовкопляс не ревнує її, адже в мережі майже не сидить. В інтерв’ю Гордєєв назвав його щасливою людиною.

Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв показали, як проводять час разом

Єгор Гордєєв розповів, що виїхав за кордон
Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв показали, як проводять час разом. Ведучі під час роботи в ранковому ефірі

Не дивно, що аудиторія схиляється до подібних висновків, адже Неля та Єгор майже кожного ранку з’являється в кадрі разом. І дійсно, їхні шляхи не розходяться і поза роботою в студії. Подейкують, що Неля та Єгор також працюють в парі на різноманітних заходах. І це виявилося правдою.

Нещодавно ведучі поділилися на особистих сторінках соціальній мережі Instagram знімками з нещодавнього свята, де вони виконували звичну для них роботу.

 Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв показали, як проводять час разом. Скріншот особистої сторінки Єгора

Варто відмітити, що Людмила Барбір та Руслан Сенічкін також часто отримують запрошення на різноманітні корпоративи, і часом їх ведуть. Звичайно, до 2022-го таких заходів було набагато більше.

Нагадуємо, нещодавно усі четверо давали великий ексклюзивний інтерв’ю, в якому розповідали і про роботу, і про особисте життя.

Зокрема Гордєєв та Шовкопляс прокоментували чутки про їхній роман і навіть посміялися з них. Ведучі пригадали, як після фотосесії з дітьми Нелі почали з’являтися коментарі, що хлопчики виглядають дуже схожими на Єгора і почали підозрювати його у батьківстві. Тоді ж журналісти запевнили, що на момент народження дітей вони навіть не були знайомі.

Схожі статті

“Мене поженили”: Тіна Кароль відповіла на плітки про стосунки з молодшим на 9 років бізнесменом-іноземцем

Популярна артистка Тіна Кароль завжди вміло охороняла своє особисте життя від зайвої уваги. Однак нещодавно співачці приписали роман з молодим бізнесменом, що спонукало її порушити цю традицію.

Брат Марії Яремчук висловився про сестру та розповів про складні стосунки з нею: “Що поробиш?”

Брат Марії Яремчук Дмитро Яремчук висловився про сестру та розповів про непросиюті стосунки з нею. Історія між ними досі не закінчилася, а напруга не спадає.

До Польщі приїде, а до України? Олег Винник анонсував повернення на велику сцену, але є один нюанс

Відомий український співак Олег Винник анонсував старт концертного туру. Проте, є один нюанс - його виступи заплановані лише за межами України.

Наталія Могилевська розповіла правду про свою старшу дочку Мішель: прийомна мама довірилася, і не прогадала

Наталя Могилевська вперше розповіла про свою старшу дочку Мішель, яку ховає від усіх. Яка правда приховується за картинкою щасливої сім'ї?

Переможець “Холостячки” Олександр Еллерт вразив реакцією на вагітність Мішиної: “Постараюся все залагодити”

Переможець "Холостячки" Олександр Еллерт вразив реакцією на вагітність екс-коханої Ксенії Мішиної. Що гуморист насправді думає про шанси на примирення?

“Забрали в мене здоров’я”: Руслана Лижичко вразила зізнанням про поповнення в своїй родині та пологи

51-річна співачка Руслана Лижичко вразила зізнанням про поповнення в своїй родині та пологи. Вперше зірка розповіла всю правду про своє материнство.