Зіркові магазини: Новус, Сільпо, АТБ, Варус чи базар – що обирають Ектор, Ярославський, Остапчук, Горбунов

Як живуть, з ким живуть, що їдять — про українських зірок людям цікаво все. Навіть місця закупівлі продуктів Ярославським, Осадчою, Ектором та іншими знаменитостями. І вони далеко не для обраних.

Люди, яких ми бачимо на телеекранах, часто видаються нам, наче з якогось іншого світу. У тому світі все дорого, багато, страви тільки з елітних продуктів, а столове приладдя якщо не золоте, то точно срібне. Насправді знаменитості не часто відрізняються від інших людей. У них ті ж вподобання та схожі на наші маршрути до тих же магазинів, куди ходимо й ми.

Наприклад, Ольга Мартиновська часто скуповується в Novus. А ще суддя “МастерШеф” не цурається роботи на городі. Аналогічно мільйонам українців вона може рвати та дрилювати вишні, щоб зробити заготовлення на зиму. Також Мартиновська прополює грядки й збирає врожай на городі. Приїжджаючи в рідне село, Оля завжди готова потрудитися. Вона бере приклад зі своїх батьків, які десятиліттями тримають власну пасіку та город.

Ольга Мартиновська показала свої покупки та роботу на городі
Ольга Мартиновська показала свої покупки та роботу на городі

Магазині також відвідують колеги Мартиновської по “МастерШеф”. Крім того, Володимир й Ектор часто бувають на ринках. Серед улюблених супермаркетів Ярославського, звісно ж, присутній goodwine, де він отримав посаду бренд-шефа. Серед захоплень Володимира та Ектора також присутні походи. Ярославський, наприклад, часто ходить з батьком по гриби.

Судді МастерШеф Володимир Ярославський та Ектор Хіменес-Браво показали, де скупляються
Судді МастерШеф Володимир Ярославський та Ектор Хіменес-Браво показали, де скупляються

Горбунов з Катериною Осадчою відвідують різні супермаркети: АТБ, Varus, Novus. Але із найулюбленіших мереж магазинів зіркової пари телеведучий, певно, можна виділити саме “Сільпо”. А ось їхній колега Володимир Остапчук надає перевагу METRO. А оскільки його родина з Катериною Полтавською очікує поповнення, вигідні гуртові закупівлі продуктів найближчим часом для Остапчука стануть ще більш актуальними.

Осадча, Горбунов та Остапчук у своїх улюблених супермаркетах
Осадча, Горбунов та Остапчук у своїх улюблених супермаркетах

Схожі статті

МастерШеф 14 сезон 7 випуск від 05.10.2024: хто з учасників назавжди покинув шоу – “Просто впала в очах”

Хто на цей раз покинув МастерШеф-14? Судді вже обрали учасника, ім'я якого випаде з переліку аматорів, що будуть змагатися за перемогу в наступних випусках.

Прямо сказав, кого обирає: 47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Захур відмовився від неї

47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Мохаммад Захур відмовився від неї. Чоловік одразу заявив, кого з них двох обирає насправді.

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з “Нового каналу”, а цікавий чоловік “з характером”

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з "Нового каналу", а непростий чоловік "з характером", про який ведуча вже проговорилася.

“Хто б міг подумати”: Святослав Вакарчук публічно зізнався у новому коханні – зірка більше не ховає почуттів

Святослав Вакарчук публічно зізнався у своєму новому коханні. Артист більше не ховає почуттів. Як саме він висловив свою любов, дізнайтеся в нашому матеріалі.

31-річна Христина Соловій знову придивляється до Сергія Жадана: невже після зради возз’єднання пари можливе?

Популярна співачка Христина Соловій випадково підштовхнула фанів на чутки про повернення до відомого літератора Сергія Жадана. Як це сталося, читайте на порталі "Сенсація".

“Дуже люблю”: Ассоль зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом

Усім відома співачка Ассоль, яка нині виступає під псевдонімом SWOIIA зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом.