Плаття-сітка з прозорими вставками там, де треба: красуня-дружина Дмитра Комарова Кучеренко вразила виглядом

Молода дружина знаменитого журналіста-мандрівника Дмитра Комарова – 26-річна Олександра Кучеренко показала, як змінилася за час шлюбу із зіркою 1+1.

До 26 років скромна дівчина з Дніпра Олександра Кучеренка вже може похвалитися чималими досягненнями як у особистому житті, так і у професійній діяльності. Все почалося з конкурсу краси, на якому майбутня ведуча спортивних новин, професійна танцівниця та модель здобула титул “Міс Україна 2016”, потім відбувся зліт її кар’єри на каналі спортивних новин, де Олександра, яка на той момент здобула освіту журналіста, стала справжньою зіркою та доленосна зустріч з одним із найвідоміших мандрівників в Україні – Дмитром Комаровим.

Олександра Кучеренко та Дмитро Комаров

Сьогодні Кучеренко має величезну армію шанувальників, яка уважно стежить за розвитком її кар’єри, але більше їх цікавить, що ж відбувається в житті красуні-ведучої за межами студії?

Зауважимо, що про особисте життя Олександра розповідає дуже рідко. Якщо до війни в її Інстаграмі ще з’являлися кадри із спільних подорожей із чоловіком, після 2022 року, в мікроблозі дівчини виключно “робочі моменти”. Однак останнім часом усе змінилося. Так, напередодні Олександра Кучеренко оприлюднила фотографію, на якій було знято під час свого тренування з тенісу.

Але більше вразив знімок зі студії, де зірка новин продемонструвала своє чергове стильне вбрання. У кадрі молода дружина Комарова постала в сукні з прозорими вставками в зоні декольте і нижче стегна. Доповнили образ туфлі на шпильках, невелика сумочка, гарне укладання та макіяж з яскравою червоною помадою. Як стало зрозуміло з коментаря, у такому вигляді 26-річна екс “Міс Україна” з’явилася на змаганнях з боксу за титул чемпіона України серед професіоналів у першій напівсередній вазі.

Молода дружина Дмитра Комарова вразила сміливим образом в ефірі
Молода дружина Дмитра Комарова вразила сміливим образом в ефірі

Відразу з’явилася реакція шанувальників:

“Розкішна, Саша. Топ модель”, “Яка ти стильна та гарна”, “Красуня вам дуже личить ця сукня”,- писали у коментарях.

Нагадаємо, що до заміжжя із Дмитром Комаровим, Олександра Кучеренко ретельно приховувала свій роман зі знаменитим журналістом-мандрівником. Про це стало відомо лише коли пара офіційно оформила шлюб.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала силует чоловіка, який увірвався в її життя та холодильник: як виглядає щасливчик

Леся Нікітюк показала фото чоловіка, який живе у неї вдома і по-трохи поїдає запаси їжі з її холодильника. Уже відомо, що він точно дуже і дуже молодий.

Тіна Кароль несподівано відреагувала на хейт через свій “невдалий” образ на концерті – без зайвих слів

Образ Тіни Кароль на концерті став предметом для жартів у Мережі. Що так не сподобалось шанувальникам? За що ще "лають" артистку останнім часом?

Злата Огнєвіч показала 70-річного батька, який нещодавно подолав 2000 метрів у горах: піднявся на гору Афон

Злата Огнєвіч оприлюднила в stories свого батька, який здолав величезний піший маршрут в горах у Греції. Також вона показала, як саме виглядає її батько в 70 років.

7-місячний син Віталія Козловського вже пірнає і плаває під водою: зірка показав досягнення Оскара

Віталій Козловський вразив всіх тим, як його 7-місячний син вміє затримувати дихання і пірнати під воду. Те, як Оскар навчився плавати навіть змогли відзняти під водою.

Повна протилежність сестри, яка досі працює у Москві: молодша дочка Ольги Сумської вразила фото з Амстердаму

Молодша дочка Ольги Сумської 22-річна Ганна Борисюк поділилася атмосферними фотографіями зі своєї подорожі до Нідерландів. У цей час її сестра продовжує спокійно жити у Москві.

Євген Клопотенко показав, як правильно смажити картоплю: більшість українців досі не знають ці 3 правила

Євген Клопотенко розповів чіткий алгоритм дій того, як правильно смажити картоплю, щоб вона вийшла ідеальною. Не врахував лише того, що українці люблять сало більше за будь-яку оливкову олію.