Ольга Фреймут відкрила бізнес у Великобританії та розповіла, як багатіє в недешевій Європі: “Я дуже горда”

Популярна українська ведуча Ольга Фреймут відкрила оригінальний бізнес у Великобританії та розповіла, як багатіє в недешевій Європі. Зірка пишається своїм ділом.

Як відомо, Ольга Фреймут не з’являється на українських екранах достатньо великий проміжок часу. На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram вона якось розповідала, що блог приносить їй набагато більше доходів, ніж кар’єра в шоу-бізнесі.

Окрім того, Ольга Фреймут володіє видавництвом та проводить лекції з етикету. Її чоловік Володимир Локотко — медійник з неймовірним стажем. Тож її звільнення з телебачення не принесло ніяких мінусів. Ба більше, Ольга отримала більше часу та простору для заняття улюбленою справою.

Ольга Фреймут відкрила свій бізнес та розповіла про нього в деталях

Ольга Фреймут показала, яким було її життя 10 років тому
Ольга Фреймут відкрила свій бізнес та розповіла про нього в деталях

Нещодавно зірка здивувала зізнанням про новий бізнес, який вона відкрила прямо у Великобританії. Мова йде про клуб етикету під назвою “Клуб манер”. За її словами, це давня мрія, яка нарешті отримала життя.

Клуб доступний для всіх українців за кордоном. Лекції вестиме сама Ольга та інші експерти. Заняття проходитимуть виключно українською мовою.

“Я щаслива. У Лондоні відкрито Клуб манер О. Фреймут. Лекції вестиму я та експерти, мова – українська. Я дуже горда, що є така нагода відкрити проєкт-мрії. Тепер я в Лондоні також є викладачем від академії “Debrett’s”, єдиній у Східній Європі”

Нагадуємо, не так давно городина здивувала підписників розкішна подарунком для старшої дочки Злати, яка вже 4 роки проживає в Сполучених Штатах Америки. Дівчина показала автомобіль, який придбала з салону. Дана публікація на рвалася на серйозну критику зі сторони українців, які були незадоволені трансляцією елітного життя, поки в Україні триває ві*на.

Однак, Ольга не реагує на критику подібного роду. Тим паче, що телеведуча також отримала порцію лекції за лекції про правила поведінки у 2023-му. Декілька тижнів тому сім’я якраз побувала в Києві, але все ж таки вирішила повернутися до Великобританії.

Схожі статті

49-річний Святослав Вакарчук не може добитися бажаного від молодого артиста: “Сподіваюся, Ярик знайде час”

49-річний Святослав Вакарчук не може отримати бажаного від молодого артиста і зізнався, що це. Про Христину Соловій такого ніколи не розповідав.

Це не Аксельрод: Олена Мозгова показала людину, з якою їй дуже добре – не обійшлося без нецензурних слів

Продюсерка Олена Мозгова зворушливо звернулася до людини, яка дуже підтримує її останнім часом і стала для неї дуже близькою. Хто ця загадкова жінка?

Задувала свічки, їла тортик: зрадниця Лорак показала, як відзначала День народження у Москві без нареченого

Після повернення з Європи до Москви, співачка Ані Лорак знову зібрала святковий бенкет присвячений Дню народження, куди прийшли найближчі люди - всі, окрім нареченого та Кіркорова.

Риба чи м’ясо? Ірина Білик погодилася на вечерю з Дімою Коляденком: парі вже бажають кохання та нового щастя

Ірина Білик повідомила, що Дмитро Коляденко повернувся до неї з їжею. Зірка погодилася на вечерю з шоуменом і обирала між м'ясом та рибою. Знайомі почали бажати їм щастя.

Екс-дружина “Холостяка” Нікіти Добриніна літає на приватному вертольоті: що Даша Квіткова забула в Африці

Даша Квіткова відправилася на інший материк світу. Там вона літає на приватному вертольоті та розглядає все навколо з висоти "пташиного польоту". Зірка насолоджується Африкою.

Насолоджується найромантичнішим містом без Кацуріна: Надя Дорофєєва з’явилася в Парижі у приємній компанії

Париж вважають найбільш романтичним містом у світі. Тому мільйони закоханих пар мріють хоча б раз побувати там, насолодитися його атмосферою. Але чому Дорофєєва вирішила поїхати в Париж без Кацуріна?