“Він у боргах”: важке становище Олега Винника вийшло назовні і більше не таємниця – збанкрутував

Не так давно Олег Винник повернувся на естраду, але його непросте становище вийшло назовні і більше не таємниця. Що відбувається з життям артиста?

Олегу Виннику вже неодноразово пророкували складнощі у житті та кар’єрі. Деякі артисти відкрито говорили про те, що навряд у їхнього колеги вдасться повернення.

Мовляв, після втечі всього пережитого, і аудиторія, і сама сфера не допустить цього. Але Олег все одно зробив серйозну спробу все повернути. І хоча зірку повсюди критикують, поки що Олег у всіх на вустах.

Богдан Беспалов повідомив про банкрутство Олега Винника

У Мережі з'явилося свіже фото Олега Винника з красивою жінкою
Богдан Беспалов повідомив про банкрутство Олега Винника

Продюсери в Україні навіть і доклали зусиль для того, аби публіка дізналася, як насправді Олег тікав з України. Сам Винник намагається триматися осторонь скандалів, хоча вони оточують його ім’я вже декілька місяців.

А скандальний блогер Богдан Беспалов нещодавно поділився інформацією про справжнє становище співака. За його словами, в нього великі фінансові проблеми. Нібито повелитель вовчиць вже збанкрутував, і саме тому дуже настирливо шукає собі можливість для промоутергу.

“Наше джерело змогло дізнатися, що сьогодні Олег Винник тотально банкрут. В нього немає грошей, він в боргах. Саме через це Олег все, що може запропонувати, це залишки своїх заощаджень і просто борги, в які він тотально вліз. Тому, як би він не намагався, кар’єру він не зможе свою відродити, що б він не робив, бо в нього елементарно немає грошей”

Нагадуємо, минулого року Олег розірвав контракт зі своїм продюсером Олександром. Тоді стало відомо, що імовірно виконавець не зможе виконувати пісні та вибороти для себе авторські права.

Після заяви Олега про нову пісню стало відомо, що він ховався на задніх сидіннях автомобілю, коли виїжджав з України, після чого ховався в Берліні. Ніякої інформації про його діагноз досі немає, хоча юрист стверджував, що Олега нібито важка хвороба. Натомість його колеги вже неодноразово натякали на погані звички, які негативно відобразилося на його кар’єрі та стані.

Схожі статті

6-місячна леді в модному бордо: Лілія Ребрик, яка народила третю дитину в 43, зачарувала молодшою донькою

Лілія Ребрик поділилася успіхами своєї 6-місячної донечки Аделіни. Вона показала, як саме виглядає нині її донька та чого вона вже навчилася робити.

Такої медичної сестри ви ще не бачили: Христина Соловій показала, як з розмаху робить укол чоловіку (Фото)

Христина Соловій публічно показала, що вона вміє робити чоловікам, коли залишається з ними один на один у квартирі. Для початку зірка бере і розмахується здалеку. А потім...

Куди зник чоловік Фреймут? Ведуча не просто так мовчить про нього: Локотко розстався не тільки з минулим

Куди прдівся чоловік Ольги Фреймут? Ведуча не просто так мовчить про нього, адже Володимир Локотко попрощався не тільки з минулим. Деталі в статті.

Нова дружина Остапчука вийшла за нього заміж, бо не встигла за 2 секунди вигадати відмовку: “Я дуже дивна”

Катерина Остапчук визнає, що має проблеми з фантазією. Це стало основною причиною її зустрічей із Володимиром Остапчуком. А вже далі і самого одруження з ним.

У мережі показали фото вагітної Марічки Падалко: носить під серцем дитя від свого коханого чоловіка (ФОТО)

За час роботи на телебаченні Марічка Падалко встигла народити трьох дітей. Коли зірка 1+1 дізналася про свою третю вагітність, то була трохи збентежена.

Що пов’язує Дмитра Коляденка та Ірину Білик, крім котлет? Найекстравагатніша парочка українського шоубізу

У Мережі знову говорять про возз'єднання колишнього подружжя – співачки Ірини Білик та хореографа Дмитра Коляденка. Цю пару пов'язує дуже багато і не тільки минулі спогади.