“Настрогав” 7 дітей — двох з них народила колега Савіка Шустера: розкрито подробиці особистого життя Гордона

Дуже часто батьки не можуть впоратися навіть з вихованням однієї дитини. Але Дмитро Гордон ніколи не сумнівався у своїх силах, тому має одразу 3 синів та аж 4 доньки.

Неможливо відчувати байдужість до Дмитра Гордона. Одна частина аудиторії обожнює одного з найвідоміших українських журналістів. Інша має про нього виключно негативну думку. Гордон чудово знайомий дорослим українцям. А завдяки мемам, які згенерувала його діяльність, з цією багатогранною постаттю змогла познайомитися навіть молодь.

Саме Дмитро Гордон створив газету “Бульвар”, яка відкрила шлях для всієї української жовтої преси. Також журналіст вів кілька авторських передач, кожна з яких викликала чимало дискусій. Та, як це зазвичай буває чим більше уваги приковано до професійної діяльності людини, тим частіше аудиторія цікавиться також її особистим життям.

Дмитро Гордон в авторській телепередачі на однойменному YouTube-каналі
Дмитро Гордон в авторській телепередачі на однойменному YouTube-каналі

У Гордона воно є досить насиченим. Першу дружину Дмитра звати Наталією. У шлюбі з нею журналіст прожив 8 років. Від цих стосунків Гордон має сина Ростислава. Вдруге Дмитро спробував створити сім’ю зі Златою Ємельяненко. Кохана також подарувала Гордону сина, якого назвали на честь батька. Дмитро молодший став композитором.

Зі Златою журналіст не був в офіційному шлюбі. Але розійшлася пара дуже добре та залишилася в чудових стосунках. Жінка навіть отримала пост редакторки у власній програмі Гордона. Своє особисте життя Злата демонструє публіці надзвичайно рідко.

Син Гордона Ростислав, а також Злата Ємельяненко з Дмитром молодшим
Син Гордона Ростислав, а також Злата Ємельяненко з Дмитром молодшим

Третьою обраницею Дмитра стала Олена Сербіна. Хоча щодо самостійності вибору Гордон має власну думку. Він вважає, що жінка наділена надприродними здібностями, завдяки чому й приворожила журналіста. Але він поборов її чари. Напевно, чари були дуже сильними, бо Олена народила Дмитру аж двох дітей: Єлизавету та Лева.

Зі своєю нинішньою дружиною Гордон знаходиться у шлюбі 13 років. Сьогодні Олеся Бацман є головною редакторкою інтернет-видання свого чоловіка, а до того працювала в програмі “Шустер LIVE”. Своєму коханому Дмитру жінка подарувала одразу трьох чудових доньок з не менш прекрасними іменами — Санта, Аліса та Ліана.

Дмитро Гордон та Олеся Бацман зі спільними доньками
Дмитро Гордон та Олеся Бацман зі спільними доньками

Схожі статті

МастерШеф 14 сезон 7 випуск від 05.10.2024: хто з учасників назавжди покинув шоу – “Просто впала в очах”

Хто на цей раз покинув МастерШеф-14? Судді вже обрали учасника, ім'я якого випаде з переліку аматорів, що будуть змагатися за перемогу в наступних випусках.

Прямо сказав, кого обирає: 47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Захур відмовився від неї

47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Мохаммад Захур відмовився від неї. Чоловік одразу заявив, кого з них двох обирає насправді.

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з “Нового каналу”, а цікавий чоловік “з характером”

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з "Нового каналу", а непростий чоловік "з характером", про який ведуча вже проговорилася.

“Хто б міг подумати”: Святослав Вакарчук публічно зізнався у новому коханні – зірка більше не ховає почуттів

Святослав Вакарчук публічно зізнався у своєму новому коханні. Артист більше не ховає почуттів. Як саме він висловив свою любов, дізнайтеся в нашому матеріалі.

31-річна Христина Соловій знову придивляється до Сергія Жадана: невже після зради возз’єднання пари можливе?

Популярна співачка Христина Соловій випадково підштовхнула фанів на чутки про повернення до відомого літератора Сергія Жадана. Як це сталося, читайте на порталі "Сенсація".

“Дуже люблю”: Ассоль зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом

Усім відома співачка Ассоль, яка нині виступає під псевдонімом SWOIIA зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом.