“Ну вибрала і вибрала”: Андрій Данилко розповів про зраду, яку прийняв близько до свого серця і не відпустив

Андрій Данилко розповів про невірність, яка викликала в нього бурю емоцій і досі не йде з пам'яті. Що ж насправді сталося у житті відомого співака?

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко за роки своєї сценічної кар’єри завів велику кількість знайомств та дружніх стосунків. Йому вдалося зблизитися як з молодими талантами, так із легендами естрада. Втім, час минає, люди розкриваються з іншої сторони, і деякі вражають. Так сталося з Таїсію Повалій.

До співачки багато хто серед вітчизняних знаменитостей ставився з великою повагою. І це навіть попри скандали, які відбувалися навколо артистки. Як поговорять, Повалій мала усі шанси стати ледь не головною співачкою України. Втім, обрала Москву і погоджується з позицією другорядної виконавиці там.

Андрій Данилко розповів про зраду Таїсії Повалій

Інна Білоконь показала фото з смішною витівкою Андрія Данилка
Андрій Данилко розповів про зраду Таїсії Повалій

Андрій Данилко нещодавно дав ексклюзивне інтерв’ю на рахунок своєї колеги, з якою колись в нього були прекрасні взаємини. За його словами, він не тільки не розуміє її зради, але й мотивації постійно нагадувати про свій вчинок.

“Це для мене дивно. Вони перейшли на той бік, там живуть. У них були певні обставини. …. Так склалися обставини. Але давати такі інтерв’ю: “Я зраділа”. У мене немає слів. Я не розумію, як Тая могла таке ляпнути. Розумію ситуацію. Ну вибрала і вибрала, поїхала туди. Це на вашій совісті, так склалися обставини. Ми з нею були завжди в хороших стосунках…”

Нагадуємо, що Таїсія Повалій неодноразово говорила про свою позицію вельми гучно. Мало того зірка взяла участь у спеціальному концерті, цинічно співала українською мовою з вишитим рушником.

Це вивело українців себе, що зрозуміло, і викликало неймовірний скандал в українському інформаційному просторі. Звичайно, протилежній стороні це було на руку, а витівка Повалій не залишилася непоміченою. Зокрема, її справа відправилася до суду.

Втім, артистка не тільки не боїться засудження зі сторони своїх співвітчизників, але і наче навпаки хоче не сходити з шпальт.

Схожі статті

Катерина Кухар вперше розповіла, чим заплатила, аби бути балериною: “Дві секунди на язику”

Катерина Кухар публічно розповіла, чим заплатила за те, аби зробити карʼєру в балеті та стати примою-балериною. На таке погодиться не кожна.

Який спадок отримає єдиний син Софії Ротару? Маєток, кілька квартир і це ще не все

Легенда української естради Софія Ротару за роки кар'єри заробила чимало нерухомості і зможе передати своїй сім'ї не тільки маєток. Що заробила для своєї родини співачка?

Думала піти через гроші, а пішла через іншу жінку: Камалія Захур розкрила причину розлучення

Як з'ясувалося, у сімейному житті Камалії та Мохаммада Захура було не все так гладко і одного разу співачка навіть намагалася покинути мільярдера. Що стало справжньою причиною розлучення?

Наталія Могилевська розповіла про розлучення і зізналася, що стало причиною

Наталія Могилевська розповіла про завершення шлюбу і зізналася, що стало причиною. Артистка неодноразово стикалася з цим, і це не стало для неї сюрпризом.

Не змогла дати йому все: Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої

Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої, але чому? Особиста справа зіркового подружжя раптом вийшла назовні через телеведучого.

Вже як 5 місяців: щаслива Надя Дорофєєва зробила довгоочікувану заяву

Шанувальники, які з інтересом спостерігають за сімейним життям Надії Дорофєєвої та Міши Кацурина, з'явилася нова тема для обговорення, після того, як співачка зробила відверте визнання.