Пасинок Наталії Сумської показав свою кохану: невістка Хостікоєва – пекельна брюнетка

Старший син популярного актора Анатолія Хостікоєва незважаючи на те, що пішов стопами батька і теж вибрав публічну професію, веде дуже закритий спосіб життя.

В Україні є багато акторських сімей, серед яких особливо вирізняється династія Сумських. Обидві сестри, як і батьки, стали актрисами. Заміж вони також виходили лише за чоловіків творчих професій, пов’язаних із театром та кіно. Першим чоловіком Ольги Сумської був актор Євген Паперний, другим – актор Віталій Борисюк. Від обох шлюбів з’явилися дочки, які також стали актрисами.

Ольга та Наталія Сумські
Ольга та Наталія Сумські

Наталя Сумська теж була заміжня двічі – перший чоловік знаменитості – кіно-оператор Ігор Мамай, від цього шлюбу на світ з’явилася дочка Дарина. Другим чоловіком став актор Анатолій Хостікоєв. Щоправда, перш ніж одружується з Наталією, він був у шлюбі двічі – із заслуженими артистками Надією Кондратовською та Любоєю Кубюк. Від шлюбу з останньою у нього народився син Георгій. У спільному шлюбі із Сумською народився син В’ячеслав.

Анатолій Хостікоєв показав свого сина від Любові Кубюк
Анатолій Хостікоєв показав свого сина від Любові Кубюк

Початок кар’єри пасинка Наталії Сумської та старшого сина Хостікоєва розпочався ще в ті часи, коли на українському телебаченні переважно переважали проекти російського виробництва. Великої популярності він досяг після участі у новорічному мюзиклі “Сороцький ярмарок”, де знімалися інші відомі українські артисти – Софія Ротару, Надія Мейхер та Вєрка Сердючка.

Як виглядає невістка Анатолія Хостікоєва

Більше великих і незабутніх ролей у кіно Гергія не сталося, хоча він багато знімався в кіно, і навіть був відзначений почесними преміями за ролі другого плану.

Зараз Гергію 43 роки, він щасливо одружений і іноді з’являється у соціальних мережах, де дуже дозовано розповідає про особисте життя. Так, напередодні старший син Хостікоєва оприлюднив нове фото, на якому позував разом із ефектною брюнеткою у літньому сарафані. Як з’ясувалося, це його дружина актриса Марина Ягодкіна, з якою він часто грає у театральних антрепризах.

Раніше парочка зрідка з’являлася на публічних заходах і навіть засвітилися у програмі Каті Осадчої “Світське життя”, де розповідали про спільну роботу в театрі.

Пасинок Наталії Сумської показав свою кохану жінку
Пасинок Наталії Сумської показав свою кохану жінку

Схожі статті

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.

55-річна Надія Матвєєва показала, що робить із кучерями, щоб вони не були як мочалка

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва має розкішну кучеряву шевелюру, з якою не так легко впорається у домашніх умовах, тому зірка звертається до допомоги фахівців.