51-річний Олександр Пономарьов знову став батьком та породичався зі знаменитою родиною: “Мені незручно”

Знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов знову став батьком та породичався з не менш знаменитою родиною. З ким тепер зв'язане життя артиста?

Своє велике серце Олександр Пономарьов показав публіці ще 30 років тому. У стосунках з Оленою Мозговою чоловік проявив себе як вельми любляча людина. У цей роман Олена Миколаївна вступила, будучи матір’ю маленької дівчинки Зої. Тато дитини загинув, коли вона була маленькою. Але Олександр Пономарьов досі вважає її рідною. І це не дивлячись на те, що взаємини з її матір’ю давно і надовго зруйновані.

З тих пір багато чого змінилося. Зокрема чоловіка постійно підозрюють у романах з різноманітними представницями прекрасної статі. Найгучнішою пліткою був його романтичний інтерес до Марії Яремчук.

Хто міг би подумати, що пройдуть роки, а ця історія не завершиться. Нещодавно співачка стала матір’ю і Олександра Пономарьова одразу ж записали у батьки дитині.

Олександр Пономарьов повідомив, що став хрещеним батьком

Олександр Пономарьов розповів про щасливе поповнення в родині
Олександр Пономарьов повідомив, що став хрещеним батьком

Виконавиця спростувала дану інформацію, але пізніше стало зрозуміло, що Пономарьов все ж таки зв’язаний з дитиною артистки. І він дійсно став батьком, але хрещеним.

Про це нещодавно повідомив сам артист у своєму короткому коментарі. При цьому він зазначив, що йому дуже незручно перед реальним татом малюка після того шквалу новин, що посипалися в пресі після новини про поповнення в сімʼї.

“Марічка запросила мене в хресні. Я хрещеним батьком став її дитини. От така історія”, – додав виконавець.

Нагадуємо, що біологічним батьком Олександр Пономарьов являється для двох дітей: Євгенії Пономарьоввої та Олександра Пономарьова-молодшого. З Зоєю він також підтримує зв’язок і продовжує спілкуватися. Хоча в питанні її нових стосунків співак не підтримав дівчину: він заявив публічно, що цього не розуміє, але своїми думками на цей рахунок особливо не ділився. Також відомо, що у Пономарьова зараз є цивільна дружина. І цілком не виключено, що в родині можуть бути ще діти.

Схожі статті

Де зараз спільна дитина Володимира Кличка і Оксани Марченко: ви не знали, а вона – існує (ФОТО)

Оксана Марченко та Володимир Кличко хочуть, або ні, але є і будуть пов'язані на все життя однією дитиною. До того ж, навіть не своєю, а взагалі донькою іншого екс-політика.

Затісний топ і видно животик: 45-річна Маша Єфросиніна вагається щодо свого відвертого образу в її роки

Маша Єфросиніна показала, як вона і в чому може виглядати в свої 45 років на 20. Також вона розвіює думку щодо того, як можна, а як не можна одягатися загалом.

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.

Неймовірні хвилі та кадри на Дніпрі: 7-річний син Юрія Горбунова став професіоналом із серфінгу

Катя Осадча та її 7-річний син Іван продовжують дивувати українців своїми досягненнями з серфінгу на Дніпрі. Вони "стоять" на дошці так, що хвилі здіймаються вище них самих.