Без макіяжу, брендових суконь, прикрас та зайвих понтів: як виглядає 50-річна Олена Мозгова насправді

Не часто знаменитості показують свої фото, на яких зображені без професійного макіяжу та укладання у простому домашньому одязі. Що змусило Олену Мозгову це зробити?

Відома українська продюсерка Олена Мозгова часто публікує свої фотографії на особистих сторінках соцмереж. У коментарях зазвичай її обсипають компліментами, але іноді з’являється “критика”. Деякі користувачі вважають, що 50-річна Олена виглядає доглянутою та красивою через те, що зробила пластику, а також постійно обробляє знімки фотошопом. Мозкова не стала терпіти закиди на свою адресу і звернулася до “хейтерів”.

Продюсерка зазначила, що не проти пластичної хірургії, уколів краси та фоторедакторів, а також зізналася, що завжди це робила і продовжуватиме робити, але в розумних межах. Однак вона проти людей, які приходять до неї на сторінку і пишуть різні гидоти.

Олена Мозгова жорстко відповіла хейтерам
Олена Мозгова жорстко відповіла хейтерам

А вже через деякий час 50-річна Мозгова оприлюднила фото, на якому постала без косметики. Мало того, вона навіть не почала обробляти знімок у фотошопі. У кадрі Олена з’явилася лежачи на кушетці, у звичайному домашньому одязі з пучком на голові та окулярах. Саме так зазвичай виглядає продюсерка будинку на кухні, без професійного макіяжу, брендового вбрання та прикрас.

У коментарі вона назвала себе 50-річною дівчинкою, яка досі продовжує мріяти, не втомилася любити і вміє цінувати в житті все “справжнє”, у тому числі дружбу, вчинки, а також щирі емоції.

Нагадаємо, що Олена Мозгова дуже активна у Мережі. На своїх сторінках вона зазвичай розповідає про професійну діяльність, а також публікує багато постів про збори на допомогу ЗСУ. Часто в мікроблогах знаменитості з’являються фотографії її молодшої дочки Соломії, яку вона народила у шлюбі з молодшим на 9 років співаком Володимиром Ткаченком більш відомим, як Девід Аксельрод. Зазначимо, що фото дівчинки завжди викликають захоплення. Багато хто відзначає, що з віком вона все більше стає схожою на свою красуню-маму.

Олена Мозгова з дочкою Соломією
Олена Мозгова з дочкою Соломією

Схожі статті

Померла британська акторка Меггі Сміт – зірка “Гаррі Поттера” та “Абатства Даунтон”: що наразі відомо

Сьогодні величезна родина поттероманів дізналася про неприємну новину: не стало акторки Меггі Сміт, яка з перших фільмів франшизи поруч з Деніелом Редкліффом дарувала нам віру в справжню магію.

Де і з ким зараз Олег Винник: у Мережі з’явилася цікава інформація про особисте життя співака у Берліні

У Мережу злили цікаві подробиці життя Олега Винника в Берліні. Стало відомо, де і з ким він живе, а також скільки платить за свою орендовану квартиру.

Ніс та губи, як у Кароль, одяг, як у всіх: як виглядає молода дружина Віктора Павліка після “покращення”

Вже майже 2 роки молода дружина Віктора Павліка активно займається покращенням своєї зовнішності. У результаті 30-річну Катю Репяхову стали порівнювати з Тіною Кароль.

Твій “МастерШеф” – одна бутафорія: у будинку Ектора Хіменес-Браво побачили жінку, яку знає вся країна

Жінка, яка прийшла до судді проєкту "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво, залишиться в нього на цілий тиждень. Весь цей час вона їстиме курячі крильця від самого Ектора.

5 простих звичок Олі Полякової для збереження молодості. Розкриваємо секрети, які доступні кожній жінці

Під спільними коментарями Олі Полякової з її донькою Марією користувачі найчастіше пишуть про те, що вони виглядають, яке сестри. Що дозволяє Королеві Ночі зберігати молодість навіть у 45 років?

Аліна Гросу зустрілася з президентом Манхеттена: зірка з України продовжує світитися серед політиків США

Аліна Гросу стала представником української культури в США, бачилася з мером Нью-Йорка, а тепер ще й зустрілася з президентом Манхеттена Марком Левайном.