Дан Балан після повернення в Україну вразив витівкою на своєму концерті: скандал в Кишиневі вже забуто?

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан після повернення в Україну вразив витівкою на власному концерті. Влаштував те саме, що і в Кишиневі?

Дан Балан завжди був бажаним гостем в Україні. Особливо останні роки він часто з’являвся і на телебаченні і у концертних залах в різних містах. За останні 2 роки він навіть зняв кліп у Києві. До того ж присвятив його своєму шкільному коханню.

Дан Балан образив вчинком під час концерту в Одесі

Дан Балан вперше за 2 роки з'явився в Україні
 Дан Балан образив вчинком під час концерту в Одесі

Декілька тижнів тому Дан засвітився під час відпочинку у Карпатах, а нещодавно приїхав до Одеси та дав гучний концерт. Зокрема, публіка одразу звернула свою увагу, що виконавець взявся вивчати українську мову і звертається до свого слухача саме нею. Звичайно, публіка до цього поставилася з великим позитивом, але знайшлися і ті, які не трактували даний вчинок, як щирий жест любові.

Євген Фешак нещодавно заявив, що Дан Балан приїхав заробляти, і тому вдається до подібних речей. Але навряд подібні коментарі якось вплинуть на репутацію артиста, який за цей час зміг відкрити серця українців.

Нагадуємо, що на початку року Дан потрапив у гучний скандал у зв’язку зі своїм виступом в Кишиневі. Цікаво, що конфлікт стався саме між ним та його співвітчизниками.

Так, місцевий депутата звинуватив артиста у тому, що він знаходився на сцені не в адекватному стані. Шанувальники одразу ж встали на захист артиста, підкреслюючи, що в нього завантажений графік і багато роботи, що могло вплинути на його фізичні данні під час виступу. Мовляв, слабкість могла проявлятися абсолютно так само. Сам артист просто проігнорував даний випад на свою адресу і не став давати жодних пояснень, що зіграло йому на руку, так як шанувальники саме вирішили, хто має рацію, а хто – ні.

Окрім того, артист вперше за довгий час заговорив про Тіну Кароль та заявив, що між ними ніколи нічого не було, і не варто приписувати їм роман. Зокрема, він також попросив у фанатів залишити в спокої його сім’ю, з якою постійно намагаються контактувати шанувальники Тіни Кароль.

Схожі статті

Ахтем Сеітаблаєв назвав розмір своєї зарплатні, яку отримує на службі: відкладати – нічого з наголосом на і

Легендарний український режисер Ахтем Сеітаблаєв нині працює на державу й отримує державну зарплатню. Відкладати кошти актору просто не вдається — немає з чого.

Де зараз спільна дитина Володимира Кличка і Оксани Марченко: ви не знали, а вона – існує (ФОТО)

Оксана Марченко та Володимир Кличко хочуть, або ні, але є і будуть пов'язані на все життя однією дитиною. До того ж, навіть не своєю, а взагалі донькою іншого екс-політика.

Затісний топ і видно животик: 45-річна Маша Єфросиніна вагається щодо свого відвертого образу в її роки

Маша Єфросиніна показала, як вона і в чому може виглядати в свої 45 років на 20. Також вона розвіює думку щодо того, як можна, а як не можна одягатися загалом.

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.