Зрадниця Ані Лорак виходить заміж вдруге: турецький бізнесмен Мурат в минулому, а тренер Ісаак – її майбутнє

Популярна співачка українського походження Ані Лорак повідомила про те, що вдруге виходить заміж. На цей раз її обранцем став не турецький бізнесмен, а іспанський тренер.

Як відомо, 2019 року знаменита співачка українського походження Ані Лорак розлучилася зі своїм найпершим обранцем в Муратом Надчаджиоглу. Для виконавиці, яка зрадила свою батьківщину, даний крок став вельми важким, про що вона неодноразово розповідала в своїх інтерв’ю.

Усі подальші романи вона приховувала від преси, і лише зв’язок з іспанським тренером Ісааком оприлюднила. Пара зустрічається вже більше двох років, і познайомилася після 24 лютого, коли Кароліна втекла з російської федерації.

Зрадниця Ані Лорак повідомила, що вдруге виходить заміж

Зрадниця Лорак таємно вийшла заміж за інструктора з йоги
Зрадниця Ані Лорак повідомила, що вдруге виходить заміж

А нещодавно стало відомо про майбутнє одруження. Нього урок опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже відео ролик, на якому показала, як іспанець робить їй пропозицію руки і серця, ставши на одне коліно. Артистка в цей час взяла обручку з подарункової коробки та одягла на безіменний палець.

Примітно, що Кароліна тривалий час підкреслювала так би мовити несерйозність їхніх стосунків. Пара не хотіла жити разом, постійно знаходилася на відстані та в розлуці, а їхні зустрічі зазвичай відбувалися на нейтральній території, так як обидва мали можливість багато подорожувати. Тим не менш, Ісаак часто відвідував концерти Кароліни і з’являвся на її акаунті. Мало хто міг подумати, що справа дійде до весілля.

Окрім того, в сумі у закоханих виходить троє дітей: Кароліна виховує дочку від попереднього шлюбу Софію, а у Ісаака є доросла спадкоємиця та маленький син.

Цілком можливо, що Ані Лорак після весілля переїде до Європи і буде виступати здебільшого для європейської публіки. Тим паче, що її компанія в російській федерації збанкрутувала, а вона постійно перебуває під критикою своїх нових фанатів. Зокрема, її виступи часто скасовуються.

Схожі статті

І зірок кидають: через 20 років стало відомо, як Андрія Данилка зрадила жінка – такого не бажає собі ніхто

Через 20 років стало відомо, як Андрія Данилка обкрутила навколо пальця жінка. Ніхто не бажає опинитися в такій ситуації, але співак про неї ніколи сам не говорив.

Марія Яремчук вразила “весільним” образом: відома співачка одягла білу вуаль на голову і сукню кольору снігу

Популярна українська співачка Марія Яремчук зробила публікацію, в якій вразила розкішним образом з білою вуаллю та сукнею кольору снігу. І це непростий наряд, а символ любові.

Змушена терпіти і буде це робити: дружина Решетніка вразила зізнанням про свої почуття – “По-іншому ніяк”

Дружина Григорія Решетніка Христина вразила зізнанням про свої почуття і здивувала справжньою картиною в її родині, яку не покажуть по телевізору\

Мама Сердючки Білоконь показала, як виглядає її крихітна спадкоємиця: у вʼязаній шапочці і рожевому костюмі

Мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь показала, як виглядає її крихітна спадкоємиця. Дівчинка показалася у вʼязаній шапочці і рожевому костюмі.

Візьміть столові прибори, викиньте їх та їжте руками: 42-річна Ольга Фреймут показала новий урок з етикету

Ексведуча Нового каналу Ольга Фреймут сьогодні проживає в Європі, де організовує уроки по класичному та бізнес-етикету. Але вона не забуває про українських шанувальниць та публікує корисні відео.

Запропонував шлюб, щоб розділити популярність: переможниця “МастерШеф-12” показала, що зробив її наречений

Навесні минулого року коханий Валерії Матрохіної зробив їй пропозицію. Вона згодилася, але весілля досі не відбулося. Невже весь цей час Костянтин мав зовсім інші плани на стосунки?