“Джерело любові й сили”: 49-річний Святослав Вакарчук розповів, як часто бачить своїх маленьких дітей

Відомий вокаліст Святослав Вакарчук керується правилом "щастя любить тишу" та намагається ігнорувати питання про особисте життя. Однак, дещо вдалося розпитати.

Фронтмен гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук нарешті поділився особистими подробицями, які довгий час тримав у секреті. У нещодавньому інтерв’ю артист розповів про свою родину і те, як вона впливає на його життя та допомагають йому справлятися зі стресом.

Вакарчук, який ретельно приховує свою дружину Євгенію Яцуту та дітей від публіки, зізнався, що його найбільше щастя і підтримка походять саме з родинного кола. Дружина, дворічний син Іван та однорічна донька Соломія стали для нього невичерпним джерелом любові та сили.

“Це для мене таке джерело любові й сили.Творчість і діти, дружина, сім’я – це те, що тримає мій дух на двох стовпах, а третім стовпом є мої поїздки на фронт. Ці три речі роблять стійким мій психічний стан,” – поділився музикант в інтерв’ю для Української правди.

Святослав Вакарчук розповів, як часто бачить своїх дітей
Святослав Вакарчук розповів, як часто бачить своїх дітей

Чоловій зазначив – його серце належить родині. Він зізнався, що хотів би проводити більше часу зі своїми маленькими спадкоємцями, однак, розуміючи важливість своєї місії захисту України, він вибрав пріоритети на користь служби, вважаючи, що це найкращий спосіб забезпечити їхнє щасливе майбутнє.

Й хоча наразі жодних фото донечки та сина відомого вокаліста немає, журналісти змогли розкопати фото його падчерки, яку Євгенія народила у попередніх стосунках. Рудоволоса дівчинка, немов поцілована сонцем, випромінює позитив.

Святослав Вакарчук розповів, як часто бачить своїх дітей
Святослав Вакарчук розповів, як часто бачить своїх дітей

На цей час Євгенія не виходить на зв’язок з публікою. Її особиста сторінка в Instagram також залишається без оновлень, і фотографії дітей не публікуються. Можливо, вона виїхала за кордон, адже, як мама трьох дітей має перш за все думати про їх безпеку.

Схожі статті

Думала піти через гроші, а пішла через іншу жінку: Камалія Захур розкрила причину розлучення

Як з'ясувалося, у сімейному житті Камалії та Мохаммада Захура було не все так гладко і одного разу співачка навіть намагалася покинути мільярдера. Що стало справжньою причиною розлучення?

Наталія Могилевська розповіла про розлучення і зізналася, що стало причиною

Наталія Могилевська розповіла про завершення шлюбу і зізналася, що стало причиною. Артистка неодноразово стикалася з цим, і це не стало для неї сюрпризом.

Не змогла дати йому все: Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої

Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої, але чому? Особиста справа зіркового подружжя раптом вийшла назовні через телеведучого.

Вже як 5 місяців: щаслива Надя Дорофєєва зробила довгоочікувану заяву

Шанувальники, які з інтересом спостерігають за сімейним життям Надії Дорофєєвої та Міши Кацурина, з'явилася нова тема для обговорення, після того, як співачка зробила відверте визнання.

“Я готова..”: дружина Романа Сасанчина натякнула на розлучення – реакція чоловіка

Дружина наймолодшого переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина повідомила, що ухвалила рішення, після якого її життя кардинально зміниться. Невже Іванна остаточно зважилася на розлучення?

Ектор Хіменес-Браво залишив “МастерШеф” і виїхав з Києва: хто займе його місце

Головний суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво залишив колег - Ольгу Мартиновську та Володимира Ярославського і виїхав у гори, щоб упорядкувати свої думки. Хто склав йому компанію?