“Була хімія”: Дмитро Дікусар розкрив причини розриву стосунків з Іриною Білик

Роман між Білик та Дікусаром свого часу став однією з найобговорюваніших історій українського шоу-бізнесу. Проте, він закінчився так само швидко, як і розпочався.

Роман між видатним хореографом Дмитром Дікусаром та відомою співачкою Іриною Білик розгортався на очах у мільйонів глядачів під час участі в одному з популярних танцювальних шоу. Їхні стосунки стали несподіваним поворотом, за яким слідкувала вся країна.

Перед тим, як Дмитро з’явився на шоу, Ірина опинилася в центрі скандалу. Її попередній партнер звинуватив співачку в домаганнях і покинув проєкт. На його місце запросили молодого і перспективного Дікусара, і цей крок став початком не тільки нової творчої співпраці, але й романтичного захоплення.

Дмитро Дікусар розповів про причини розриву з Іриною Білик
Дмитро Дікусар розповів про причини розриву з Іриною Білик

У програмі “Зірковий шлях” чоловік розкрив невідомі деталі стосунків, які колись сколихнули громадськість. Дмитро зазначив, що від самого початку між ними виникла особлива “хімія”. Спільна робота, пережиті труднощі та перемоги стали основою для їхніх стосунків.

Дмитро Дікусар розповів про причини розриву з Іриною Білик
Дмитро Дікусар розповів про причини розриву з Іриною Білик

Їхні почуття швидко перейшли на новий рівень, і навіть завершилися весіллям у далекому Ріо-де-Жанейро. Однак, на жаль, їхній союз виявився не таким міцним, як здавалося. Попри яскравий старт, роман Білик і Дікусара тривав недовго.

Хореограф зізнався, що в розриві не варто шукати винних. Просто, в який момент, вони зрозуміли, що вогонь, який весь час підігрівав їх почуття почав згасати, тож не бачили більше потреби продовжувати стосунки.

“Знаєте, коли свічка згорає, вона згорає. Була хімія, була пристрасть, свіжі емоції. Потім все кудись зникло. Ніхто в цьому не винен”, – пояснив Дмитро.

Дмитро Дікусар розповів про причини розриву з Іриною Білик
Дмитро Дікусар розповів про причини розриву з Іриною Білик

Наразі, кожен з них живе власним життям. Проте, зірки періодично спілкуються. Вони змогли зберегти теплі стосунки та продовжують підтримувати зв’язок, але вже як старі добрі друзі.

Схожі статті

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.

55-річна Надія Матвєєва показала, що робить із кучерями, щоб вони не були як мочалка

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва має розкішну кучеряву шевелюру, з якою не так легко впорається у домашніх умовах, тому зірка звертається до допомоги фахівців.